Kuruluş Osman’ın Bala Hatun'u Özge Törer'den Burak Özçivit'e övgü!

Atv'nin fenomen dizisi Kuruluş Osman'da Bala Hatun karakterini canlandıran Özge Törer, dizinin başarısını anlattı. Genç oyuncu, Özge Törer "Büyük bir prodüksiyonda çalışıyoruz, Hollywood'la yarışıyoruz. Kariyerime, çok iddialı bir projeyle başladım. Setimiz yoğun geçiyor. Güzel tepkiler alıyoruz" dedi.

Kuruluş Osman 14. bölüm ile izleyicisiyle buluşmaya hazırlanırken 'Kuruluş Osman'da Bala Hatun'a hayat veren Özge Törer, karakteriyle ve diziyle ilgili GÜNAYDIN'dan Gökhan Gökduman'a konuştu. Kuruluş Osman 14. bölüm Atv ekranlarında bu akşam yayınlanacak. Başarılı oyuncu kadrosu ile dikkat çeken dev yapım Kuruluş Osman dikkat çeken isimlerinden biri de Bala Hatun Özge Törer. Aylarca at binme, ok atma, kılıç kullanma dersleri aldığını söyleyen Özge Törer, partneri Osman Bey karakterini canlandıran Burak Özçivit'e de övgü yağdırdı: "Çok profesyonel bir oyuncu, iyi bir insan. İş ve teknik açıdan bana karşı öğretici ve destekleyici oldu. Benimle birikimlerini ve tecrübelerini paylaşıyor." İşte Kuruluş Osman'ın Bala Hatun'u Özge Törer'den samimi açıklamalar...


En zeki şehirler listesine o il damga vurdu! Suphiye Orancı'nın kuzeninden Uğur Dündar itirafı! Seçim olsa o partinin oyları yarı yarıya düşüyor! Önce dudağından öpmeye çalıştı, sonra taciz etti! Özgeçmişiyle ilgili şok eden detay! Ünlü astrologdan korkutan uyarı!