Kızının doğum günü partisine neden katılmadı? Buse Varol'un sözleri Alişan'ı zora sokacak!

Alişan ve Buse Varol'un kızları Eliz, 1 yaşına girdi. Buse Varol kızı için lüks bir otelde parti düzenlerken Alişan da aile arasında bir kutlama yaptı. İkilinin ayrı ayrı düzenledikleri partilere katılmaması boşanma iddialarını güçlendirdi. Konuyla ilgili açıklama yapan Alişan, "Erkeklerin katılmadığı bir partiydi o yüzden gitmedim" derken Varol ise "Suzan anne ile bir sorunumuz yok. Beni kimse eve davet etmedi" dedi.

2018 yılında görkemli bir düğünle evlenen Alişan ve Buse Varol çiftinin ikinci çocukları Eliz, 1 yaşına girdi. Varol, kızı için lüks bir otelde kutlama yaptı. Eşinin düzenlediği partiye katılmayan Alişan ise kendi ailesiyle kızına sade bir doğum günü kutlaması yaptı. Kızının doğum gününü ayrı ayrı yerlerde kutlayan çift, haklarında çıkan ayrılık haberleri için peş peşe açıklama yaptı.

Suphiye Orancı'nın kuzeninden Uğur Dündar itirafı! En zeki şehirler listesine o il damga vurdu! Seçim olsa o partinin oyları yarı yarıya düşüyor! Eleştirilere sosyal medyadan tepki gösterdi Önce dudağından öpmeye çalıştı, sonra taciz etti! Özgeçmişiyle ilgili şok eden detay!