İslam Memiş'ten çarpıcı analiz! Gram altın için 'Sürpriz değil' diyerek açıkladı

Altın almak isteyen yatırımcılar altındaki hareketliliği dikkatle takip ediyor. Ons altın ve gram altındaki hareketlilik ile ABD'de açıklanacak verilere ilişkin alım fırsatları değerlendirilirken 'Şu anda altın almak mantıklı mı?' sorusu da gündeme geliyor. Ünlü piyasa analisti İslam Memiş, altına ilişkin son değerlendirmelerini paylaşırken gram altında 1700 lira seviyesini işaret etti.

Altın alarak yatırım yapmak isteyenler ya da altın ihtiyacı olanlar altın fiyatlarındaki hareketliliği dikkatle takip ediyor. Hem ons altın hem de gram altındaki son durum merak edilirken uzmanların altın fiyatlarına ilişkin öngörüleri de inceleniyor. Son olarak piyasa analisti İslam Memiş, YouTube kanalında paylaştığı bir videoyla altındaki son duruma ilişkin dikkat çeken ifadeler kullandı. Peki, çeyrek altın ne kadar? İşte gram altın fiyatı ve tüm merak edilenler...

En zeki şehirler listesine o il damga vurdu! Suphiye Orancı'nın kuzeninden Uğur Dündar itirafı! Seçim olsa o partinin oyları yarı yarıya düşüyor! Netflix’te en çok izlenenler belli oldu! Mayıs ayında zengin olacak burçlar açıklandı! Önce dudağından öpmeye çalıştı, sonra taciz etti!