İğrençlikleri bitmiyor! Müslüme'nin babası çıkan dedesi için alarm!

Mersin'de kaybolduktan 10 gün sonra cansız bedeni bulunan 2.5 yaşındaki yörük kızı Müslüme'nin babası çıkan dedesinin sapıklıkları kan dondurdu. Sapık dedenin, 14 yaşındaki torununun da babası olduğu ve onu da istismar ettiği ortaya çıktı. Küçük kızın ifadesi kan dondurdu.

Yörük kızı 3 yaşındaki Müslüme Yağal’ın ölümüyle ilgili tutuklanan dede Hasan Yağal’ın sapıklıklarıyla ilgili kan donduran itiraflar ortaya çıkmaya devam ediyor. Müslüme'nin annesi olan gelinine defalarca tecavüz ettiği ortaya çıkan sapık dede Hasan Yağal Müslüme'nin biyolojik babası çıkmıştı. Sapık dedenin, gelinine tecavüzünden dünyaya gelen Müslüme'nin ablası 14 yaşındaki A.Y.’ye de cinsel tacizde bulunduğu ortaya çıktı. 14 yaşındaki kızın itirafları kan dondurdu. Müslüme’nin annesi ve 4 kardeşi koruma altına alındı.

En zeki şehirler listesine o il damga vurdu! Suphiye Orancı'nın kuzeninden Uğur Dündar itirafı! Seçim olsa o partinin oyları yarı yarıya düşüyor! Önce dudağından öpmeye çalıştı, sonra taciz etti! Özgeçmişiyle ilgili şok eden detay! Ünlü astrologdan korkutan uyarı!