EYT’lilerin emekli maaşları için dikkat çeken uyarı: Aylığı yanlış bağlanana itiraz yolu…

EYT’liler için emekli maaşı bağlama işlemleri devam ederken yeni bir gelişme yaşandı. SGK’da işlemlerin kısa sürede gerçekleştirilmesi için çalışmalar yoğun olarak sürdürülüyor ancak bu sürede emekli aylıklarında hata yapılması, eksik veya fazla aylık bağlanması riski arttı. Maaşın yanlış bağlanma ihtimaline karşı EYT’lilerin neler yapması gerektiğine ilişkin detaylar ortaya çıktı. Hesaplanan yeni aylık eski aylıktan yüksekse, başlangıç tarihinden itibaren hesaplanan farklar emekliye ödenecek.

Emeklilikte yaşa takılanlar kanunu kapsamında hemen emekli olabilecek kişilerin sayısı 2.2 milyon olarak açıklandı. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, bunlardan yaklaşık 1.8 milyon kişinin emeklilik başvurusu yaptığını, koşulları sağlamış olmasına rağmen 400 bin kişinin emeklilik başvurusunda bulunmadığını söyledi.

En zeki şehirler listesine o il damga vurdu! Suphiye Orancı'nın kuzeninden Uğur Dündar itirafı! Seçim olsa o partinin oyları yarı yarıya düşüyor! Önce dudağından öpmeye çalıştı, sonra taciz etti! Özgeçmişiyle ilgili şok eden detay! Ünlü astrologdan korkutan uyarı!