Ertuğrul Özkök'ten Tarkan’ın ‘Geççek’ şarkısına olay yorum! ‘Cumhurbaşkanı da aynısını söylüyor…’

Megastar Tarkan 'Geççek' şarkısının sözleri için yayınlandığı andan itibaren 'iktidar eleştirisi yaptığı'na yönelik yorumlara Ertuğrul Özkök'ten tepki geldi... Özkök, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın da Tarkan'ın şarkısındaki gibi 'Geççek' dediğini ifade etti.

Tarkan'ın yeni şarkısı 'Geççek' gündeme bomba gibi düştü, sosyal medyanın bir numaralı tartışma konusu haline gelen 'Geççek' şarkısının sözlerinde 'politik mesaj' verilme çabası olduğu yönündeki eleştirilere bir yorum da gazeteci Ertuğrul Özkök'ten geldi.

Ertuğrul Özkök, 20 yılı Genel Yayın Yönetmeni olmak üzere 35 yıl aralıksız çalıştığı Hürriyet ile kasım ayında yollarını ayırmasının ardından, eşinin adına gönderme yaparak "Tansu'ya Mektuplar" başlığı altında sürdürdüğü yazılarında bugün Tarkan'ın gündemi sallayan şarkı 'Geççek'i inceledi.

 "En azından biri çıkıp, 'Zaten Cumhurbaşkanı da aynı şeyi söylüyor, bu enflasyon, bu hayat pahalılığı geçecek' diyerek, espriyle şarkının ilk andaki etkisini biraz yumuşatır, sonra nasıl bir strateji izleneceğine karar verirdi" diyen Özkök, Tarkan'ın şarkısını çıktığı akşam eleştiri bombardımanına tutan siyasileri ve bazı köşe yazarlarını adeta topa tuttu.

En zeki şehirler listesine o il damga vurdu! Suphiye Orancı'nın kuzeninden Uğur Dündar itirafı! Seçim olsa o partinin oyları yarı yarıya düşüyor! Mayıs ayında zengin olacak burçlar açıklandı! Önce dudağından öpmeye çalıştı, sonra taciz etti! Netflix’te en çok izlenenler belli oldu!