Doğan Şentürk’ten RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin’e videolu cevap geldi! ‘Lüzum üzerine...’

FOX Haber Genel Yayın Yönetmeni Doğan Şentürk, kendisi için ‘şark kurnazı’ diyen RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin’e Twitter hesabından yaptığı paylaşımla cevap verdi.

RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin ile FOX Haber Genel Yayın Yönetmeni Doğan Şentürk arasında yaşanan ‘tehdit’ polemiğinde bugün yeni bir gelişme yaşandı. Milliyet yazarı Ali Eyüboğlu, konu ile ilgili sorular yönelttiği Şahin’den Şentürk ile ilgili ‘şark kurnazı’ yanıtı aldığını ileri sürdü ve söz konusu açıklamayı bugünkü köşesinde okurlarıyla paylaştı.

Gündeme damga vuran o açıklamaların ardından Doğan Şentürk’ten dikkat çeken paylaşım geldi. Twitter hesabından paylaştığı video ile Ebubekir Şahin’e cevap veren Şentürk, paylaşımına “Lüzum üzerine 2” notunu düştü.

NE OLMUŞTU?

RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin, “Doğan Şentürk, ortak bir dostumuz aracılığıyla şahsımı ve kurumumu tehdit etmiştir” şeklinde bir çıkışta bulunmuş ve gündem olmuştu. Konuyu bugünkü köşesine taşıyan Milliyet yazarı Ali Eyüboğlu, Şahin’e dava yoluna gitmemesiyle ilgili soru yönelttiğini ve şu cevabı aldığını yazdı: “Yayınlardaki hedefe koyma ve haksız ithamlardan bahsetmiyorum. Hâlâ pişkin pişkin ‘Yayınlar ortada madem tehdit etmişim, neden mahkemeye gitmedi’ diyor. Şark kurnazlığı... Yayınları kastetmiyorum ki, o yayınlarda ince ince aba altından sopa göstermektedir, hiçbirini kabul etmiyorum. Asıl konu bir arkadaşımız üzerinden gönderdiği tehdit mesajıdır. Bütün idari ve hukuki haklarımı saklı tutmaktayım.”