Cesedi bulunan İkranur hakkında şok iddia

Giresun'da 4 gün önce kaybolan 7 yaşındaki İkranur Tirsi hakkında korkunç iddia. ATV'de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında aranan İkranur'un cesedi bulunurken küçük kıza ne olduğu merak ediliyor.

ATV'de yayınlanan Müge Anlı'nın programında Giresun'un Bulancak ilçesinde 27 Haziran Cumartesi günü akşam saatlerinde kaybolan 7 yaşındaki İkranur Tirsi’yi arama çalışmalarından bugün kötü haber geldi. Otlayan hayvanları almak için çıktıktan sonra haber alınamayan İkranur’un ailesi Müge Anlı ve ekibinden yardım istemişti. 4 gün süren arama çalışmalarına rağmen küçük kızdan haber alınamamıştı. İkranur'un cesedi bugün bulunurken, Müge Anlı canlı yayınına gelen bir ihbar ise gündeme bomba gibi düştü. Müge Anlı canlı yayında gelen ihbarı açıkladı. 

En zeki şehirler listesine o il damga vurdu! Suphiye Orancı'nın kuzeninden Uğur Dündar itirafı! Seçim olsa o partinin oyları yarı yarıya düşüyor! Önce dudağından öpmeye çalıştı, sonra taciz etti! Özgeçmişiyle ilgili şok eden detay! Mayıs ayında zengin olacak burçlar açıklandı!