Cansu Dere bikinili pozuyla Instagram'ı yıktı!

Başrolünde yer aldığı 'Sadakatsiz' dizisinin final yapmasının ardından tatile çıkan Cansu Dere, bir süredir yorgunluk atıyor. Deniz, kum ve güneşin tadını doyasıya çıkaran güzel oyuncu, zaman zaman bikinili pozlarıyla adından söz ettiriyor. Şimdilerde Marmaris Bozburun'da olan Dere, bikinili paylaşımlarına bir yenisini ekledi. Ünlü isim, gün batımında çekilen fotoğrafını takipçilerinin beğenisine sundu.

Daha önce 'Sıla', 'Ezel', 'Muhteşem Yüzyıl', 'Annem' gibi yapımlarda rol alan ve son olarak Kanal D'de yayınlanan 'Sadakatsiz'de Caner Cindoruk ile başrolleri paylaşan Cansu Dere, dizinin final yapmasının ardından soluğu tatilde almıştı. Kırmızı bikinili fotoğrafını takipçileriyle paylaşan ünlü oyuncu, paylaşımına; "Ve tatil başlar" notunu düşmüştü.

En zeki şehirler listesine o il damga vurdu! Suphiye Orancı'nın kuzeninden Uğur Dündar itirafı! Seçim olsa o partinin oyları yarı yarıya düşüyor! Önce dudağından öpmeye çalıştı, sonra taciz etti! Özgeçmişiyle ilgili şok eden detay! Ünlü astrologdan korkutan uyarı!