14 Mayıs’ı tahmin etmişti! Canlı yayında rakam verdi… Yüzde 5,17’nin dağılımı nasıl olur?

Ata İttifakı'nın Cumhurbaşkanı Adayı Sinan Oğan'ın ikinci turda Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı destekleyeceğini açıklamasının ardından gözler Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ'a çevrildi. Kararını bugün duyuracak olan Özdağ'ın farklı bir tutum sergilemesi halinde yüzde 5,17'lik oy oranının nasıl dağılacağı merak konusu olurken; 14 Mayıs'taki seçimleri en doğru tahmin eden anket şirketlerinden olan SONAR'ın sahibi Hakan Bayrakçı, katıldığı canlı yayında oy dağılımını açıkladı.

Sinan Oğan'ın ikinci turda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı destekleyeceğini açıklamasının ardından gözler Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ'a çevrildi. Kararını bugün duyuracak olan Özdağ'ın farklı bir tutum sergilemesi halinde yüzde 5,17'lik oy oranının nasıl dağılacağı merak konusu oldu. 14 Mayıs'taki seçimleri en doğru tahmin eden anket şirketlerinden olan SONAR'ın sahibi Hakan Bayrakçı ise katıldığı canlı yayında oy dağılımını açıkladı. İşte detaylar…

Suphiye Orancı'nın kuzeninden Uğur Dündar itirafı! En zeki şehirler listesine o il damga vurdu! Seçim olsa o partinin oyları yarı yarıya düşüyor! Dündar ve Akpınar'ın babalık davasında flaş detay! Eleştirilere sosyal medyadan tepki gösterdi Önce dudağından öpmeye çalıştı, sonra taciz etti!