Televizyon
14 Şub 2022 15:23 Son Güncelleme: 14 Şub 2022 15:46

Amazon'un yeni dizisi The Lord of the Rings: The Rings of Power’dan ilk fragman!

Amazon'un 2 Eylül'de yayınlayacağı Lord of the Rings: The Rings of Power dizisi için ilk fragman yayınlandı.

Bu yıl, ABD’de 56.sı düzenlenen Amerikan futbolu ligi National Football League’in şampiyonluk maçı Super Bowl sırasında, geçtiğimiz gün dizi çekim setinden ilk görsellerin geldiği The Lord of the Rings: The Rings of Power için beklenen fragman yayınlandı.

EFSANE GERİ DÖNÜYOR: THE RİNGS OF POWER, 2 EYLÜL'DE ÇIKIYOR

Fragman, John Ronald Reuel Tolkien‘in Orta Dünya’nın İkinci Çağı olarak adlandırdığı ‘Hobbit’ ve orijinal üçleme ‘Yüzüklerin Efendisi’ olaylarından yüzlerce yıl önce yaşananları bizlere aktaracak The Lord of the Rings: The Rings of Power dizisinin çekim görsellerinin hemen ardından geldi.

Amazon’un yeni dizisi, Tolkien’in binlerce yıla yayılan ve Orta Dünya tarihinde Númenor’un düşüşü, Sauron’un yükselişi ve elbette efsanevi güç yüzüklerinin dövülmesi gibi önemli olayları belgeleyen Silmarilion’daki zaman çizelgesinin bir kısmını ele alacak.

Yapımda rol alan oyuncu kadrosuna baktığımızda, başrolünde Elrond (Robert Aramayo), Galadriel (Morfydd Clark) ve Isildur (Maxim Baldry) gibi tanıdık karakterlerin yer aldığı devasa bir ekip görüyoruz.

Ayrıca, Cynthia Addai-Robinson, Owain Arthur, Nazanin Boniadi, Ismael Cruz Córdova, Charles Edwards, Trystan Gravelle, Sir Lenny Henry, Ema Horvath, Markella Kavenagh, Joseph Mawle, Tyroe Muhafidin, Sophia Nomvete, Lloyd Owen, Megan Richards, Dylan Smith, Charlie Vickers, Leon Wadham, Benjamin Walker, Daniel Weyman ve Sara Zwangobani isimlerinin de yeni dizide rol alacağını biliyoruz.

Amazon, Prime Video’da yayınlanması beklenen yeni gözdesi için yalnızca uyarlama haklarına 250 milyon dolar harcadı. 2 Eylül’de yayınlanması beklenen ilk sezonunun toplam maliyetininse 462 milyon dolar olduğu belirtiliyor. Fakat şirketin planlarına göre, tüm dünyada Game of Thrones gibi büyük ses getirmesi beklenen yapımın harcananın katbekat üzerinde gelir getireceği tahmin ediliyor.