Magazin
18 Mar 2010 15:09 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:10

"ALMANYA'NIN EŞCİNSEL BAKANINA NE DİYECEK?" MÜJDE AR BOMBALADI!..

Müjde Ar kardeşi Mehtap Ar ile birlikte Yüksel Aytuğ'un "Medyatik" programına konuk oldu ve Bakan Selma Aliye Kavaf'a verip veriştirdi.

Yüksel Aytuğ'un, "Reyting formülünüzü bir seferinde siyaset-cinsellik-para olarak açıklamışsınız, Cinsel konular hep merak uyandırıyor değil mi?" sorusuna Müjde Ar, "Medyanın gündemini takip ediyoruz. Aşk-ı Memnu'dan konuşuyoruz mesela, Aşk-ı Memnu'nun neyi konuşuluyor en çok? Yatak sahnesi, arada yastık var mı yok mu konusu, Bihter... Dünyada da bu tarz programlarda konuşulan şeyler bellidir: Siyaset, cinsellik, kadın-erkek ilişkileri, para.. Dayak yiyen kadın da var gündemimizde. Her telden çalıyoruz. Devlet Bakanı Selma Hanım çıkıp, 'Eşcinsellik hastalıktır' diyor. Değildir kardeşim. Programda şunu söyledim: Almanya Dışişleri Bakanı eşcinsel, Selma Hanım ülkeyi ziyarete gitse, Dışişleri Bakanı ile tokalaşırken ona 'Geçmiş olsun' mu diyecek yani? Bunları konuşuyoruz biz. Ya da, 85 yaşındaki bir adam 14 yaşındaki kızı istismar ediyorsa bunun cinsellikle ilgisi yoktur, bu tamamen toplumsal bir meseledir, biz orada bir ayıbı tartışıyoruz" diye yanıt verdi.

Programda konuşulan diğer bazı konular şöyle;


MÜJDE AR: MEHTAP O KADAR YÜREKLİ BİR KADIN Kİ, BENİMLE ÇOCUĞUNU PAYLAŞTI

Yüksel Aytuğ'un, "Herkes kardeşlerinin başarısıyla gurur duyar. Ama hiç onu kıskandığınız, gölgesinde kaldığınızı hissettiğiniz anlar olmadı mı?" sorusuna Mehtap Ar, "Biz birbirine çok bağlı bir aileyiz, hep öyleydik. Aramızda kıskançlık, husumet hiç olmadı. Ben her zaman ablamın başarılarıyla gurur duydum, birbirimize destek olduk. Ben de, ablam da kendimizi bildiğimizden beri çalışıyoruz. Aysel'in bize öğrettiği şeylerden biri de buydu" diye yanıtladı.
Müjde Ar ise zaman zaman kavga da ettiklerini ancak kayıtsız şartsız hep birbirlerinin yanında olduklarını söyleyerek, "Mehtap o kadar yürekli bir kadın ki, benimle çocuğunu bile paylaştı" dedi.

MÜJDE AR: GÖĞSÜMDE SÜT YOKTU AMA SÖZ'Ü EMZİRDİM

Aytuğ'un "Kardeşinizin oğlu Söz, içinizdeki çocuk özlemini ne derece dindirebildi?" sorusunu Müjde Ar şöyle yanıtladı: "Söz, çocuk özlemimi fazlasıyla dindirdi. Ben hiç çocuk sahibi olmayı düşünmedim, ama hep elimin altında hep bir çocuk olmuştur. Sezen'in oğlu Mithatcan, Yavuz Turgul'un oğlu hep elimde büyüdü. Söz olmasaydı, çocuk sahibi olmamaktan pişmanlık duyabilirdim. Çok önemli bir boşluğu doldurdu. Göğsümde süt olmadığı halde, ağladığında kandırmak için emzirdim. Annelik içgüdüsel bir şey. Söz, adeta bir zamk gibi hepimizi bir arada tutuyor."    

MÜJDE AR: BU KADAR İYİ BİR EVLİLİĞİ SÖZ'E BORÇLUYUM

"Ercan'la ilişkimizin yeni başladığı yıllarda Söz 5 yaşındaydı. Bir pastanede otururken Söz, bize üzerinde gelin ve damat resmi olan bir pasta verdi. 'Bunu yiyin' dedi. 'Aile olun' dedi adeta. Ercan'a baba der zaten. Bir gün de Ercan'a, 'Siz teyzemle ayrılırsanız ben seninle kalacağım' demiş. Ercan da Söz'ü çok sever. Hep konuşuruz, mutluluğumuzu Söz'e borçluyuz."

ETİKETLER
#müjde ar