Magazin
31 Eki 2012 12:17 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 14:19

ALMANYA'DA EVLENEN MURAT BOZ HAZRO'DA BOŞANMIŞ!

Pop müziğin sevilen ismi Murat Boz Almanya'da evlendi, Hazro'da boşandı.

Evlilik haberlerini sürekli yalanlayan Murat Boz’un nüfus kayıt belgesi ünlü popçunun, Alman vatandaşı olan Eliz Sakuçoğlu ile 10 Ekim 2008’de Almanya’nın Passau kentinde evlendiğini gösteriyor.

MANAVGAT’TA ONAYLANDI
Murat Boz’la Eliz Sakuçoğlu, Almanya’nın güneydoğu sınırındaki Bavyera Eyaleti’ne bağlı küçük bir şehir olan Passau’da kıyılan nikâhlarını Antalya’nın Manavgat İlçesi’nde Aile Mahkemesi’nde ‘tenfiz’ davası açarak Türk makamları önünde de yasal olarak tanıttı. Boz ile Sakuçoğlu bu evliliği yıllarca bir sır gibi sakladı. Bu yöndeki haberleri sürekli olarak yalanladı.

ANLAŞMALI BOŞANDILAR
Aynı zamanda menajeri de olan Eliz Sakuçoğlu ile askerlikten kurtulmak için evlendiği kulaktan kulağa fısıldanan Murat Boz, geçen yıl çıkan bedelli askerlik kanunundan yararlandı. Habertürk'ten Hayati Arıgan'ın özel haberine göre; Boz, eşine, “Artık askerlik problemim yok. Gel boşanalım, Türkiye’de yeniden evlenelim” dedi. Çift, 14 Ağustos 2012 günü Diyarbakır’ın dağ yamacına kurulu küçük ilçesi Hazro’da Asliye Hukuk Mahkemesi’nde anlaşmalı olarak boşandı.

İŞTE BELGESİ...