Magazin
10 Şub 2024 15:41 Son Güncelleme: 10 Şub 2024 16:06

Ali Sürmeli'nin Instagram hesabı hack'lendi! Olay yaratan iddialar

'Deli Yürek', 'Kurtlar Vadisi: Pusu', 'Çukur' ve 'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz' gibi çok izlenen dizilerde rol alan Ali Sürmeli’nin Instagram hesabı ele geçirildi. Telefonunu kaybettiği belirtilen usta oyuncunun ağzından çok konuşulacak iddialarda bulunuldu.

Ali Sürmeli'nin Instagram hesabı hack’lendikten sonra yapılam ilk paylaşımda, "Önemli günahlarımı itiraf etmeye karar verdim çünkü bu suçluluk duygularımla yaşamak beni kirletiyor” ifadeleri kullanıldı.

'ZORLA KÜRTAJ' İDDİASI!

Ardından Sürmeli’nin oyuncu Didem Karataş’ı kürtaj yaptırmaya zorladığı paylaşımı geldi: Torunum yaşındaydı diye çocuk istemedim. Zorla hastane ebesi kız kardeşim Gülben Sürmeli tarafından kürtaj yaptırdım.

"ÜCRETİN YÜZDE 50'Sİ ELDEN VERİLİYORDU"

Söz konusu paylaşımlarda Ali Sürmeli’nin vergi kaçırdığı da öne sürüldü.

Menajerim Cem Tatlıtuğ’un kız arkadaşının adına şirket üzerinden diziler ve sinema filmleri için anlaştığım ücretin yüzde 50’si resmi olarak bana geliyordu. Kalan yüzde 50 miktar oğlum Eren Sürmeli hesabına ve elden veriliyordu.

"İNTİHAR SEBEBİ ANNEME SAHİP ÇIKMAMAMDIR"

Ali Sürmeli’nin kolon kanseri tedavisi gören annesi Akçe Sürmeli (82), Eylül 2022'de yaşamına son vermişti. Akçe Sürmeli, çocukları ve bakıcısıyla beraber kaldığı Kocaeli'nin Derince ilçesindeki evinin arka bahçesinde ipe asılı halde bulunmuştu.

Oyuncunun hesabında yer alan bir diğer paylaşım, "Annemin intihar sebebi de benim uyuşturucu kullanıp, kendisine sahip çıkmamamdır" şeklindeydi.

"TELEFONU KAYBOLDU, HESABI ELE GEÇİRİLDİ"

Kısa sürede sosyal medyada gündem olan iddialar sonrası gözlerin çevrdildiği 64 yaşındaki oyuncunun menajerlik şirketi, Ali Sürmeli’nin cep telefonunun kaybolduğunu ve Instagram hesabının hack’lendiğini belirtti.