Gündem
23 Eyl 2023 16:45 Son Güncelleme: 23 Eyl 2023 16:46

Ali Sabancı’nın sağlık durumunda yeni gelişme! Kritik bir operasyona girdi…

Yunanistan’da deniz kazası geçirip ağır yaralanan Vuslat Doğan Sabancı ve Ali Sabancı çiftinin sağlık durumuna ilişkin gelişme yaşandı. Kazayı ağır yaralı atlatan ve bağırsaklarının ve pankreasının alındığı iddia edilen Ali Sabancı’nın bugün yeni bir ameliyata daha girdiği ortaya çıktı.

İş insanları Ali Sabancı ile eşi Vuslat Doğan Sabancı, tatil için gittikleri Yunanistan'ın Leros Adası'nda deniz kazası geçirmişti. Zodyak bot ile kayalıklara çarpan çift, ağır yaralanmış, Vuslat Doğan Sabancı taburcu olmuştu.

Sabancı çiftini uzun bir tedavi sürecinin beklediği biliniyor.

BAĞIRSAK VE PANKREASININ BİR KISMI...

Sabah'ın haberine göre, kazada ağır yaralanan Ali Sabancı'nın bağırsaklarının ve pankreasının bir kısmının alındığı iddiası ortaya atıldı.

Yoğun bakımda uyutularak tedavisine devam edilen Ali Sabancı'nın dalağının da alındığı, dalak aort damarı yırtılan Ali Sabancı'nın bugün yeniden kritik bir operasyona girdiği ortaya çıktı.

Başarılı geçen operasyonun ardından Sabancı'nın tedavisinin hastanede sürdüğü vurgulandı.

Vuslat Doğan Sabancı da İstanbul'daki hastanede kazanın ardından ameliyata alınmıştı. Damak, diş ve çene kısmında ağır hasarlan oluşan Sabancı'nın da tedavisinin uzun süreceği açıklanmıştı.