Medya
05 Mayıs 2010 09:53 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:16

ALİ RIZA BEY, FERHUNDE İLE SEVİŞECEK! GECEYE YENİK DÜŞÜP YATALAK KALACAK!

Kanal D'nin yılan hikayesine dönen Yaprak Dökümü'nün önümüzdeki sezon da devam edeceğini duyan hangi yazar dizinin finalini tahmin etti?

Ali Rıza Bey, Ferhunde ile sevişecek!

’Yaprak Dökümü’nü hiç izlemedim... İlginçtir; izlemememe rağmen ’Ali Rıza Bey’in neden kalp krizi geçirip ölmediğini hep merak etmişimdir. İki kızının aynı erkekle yatağa girmesinin üzerinden yıllar geçti, nice acılar yaşadı ama ’Ali Rıza Bey’ kalpten ölmedi. Adam dokuz kaplan gücünde çıktı mübarek! Biliyorsunuz, sezon başında ’Yaprak Dökümü’nün biteceği açıklanmıştı. Hatta tanıtımlarda ’Ali Rıza Bey’in felç geçirip, tekerlekli sandalyeye mahkum olacağının ipuçları verilmişti. Ancak son çıkan haberlere bakılırsa, ’Yaprak Dökümü’ önümüzdeki sezon da ekrana gelecekmiş...

GECEYE YENİK DÜŞECEK
Bu senaryo nasıl devam edecek, doğrusu şaşırıyorum. Herhalde ’Ali Rıza Bey’, ’Ferhunde’ ile aşk yaşamaya başlayacak! Hatta dizinin finalini de yazayım tam olsun: ’Ali Rıza Bey’in altı-yedi sezondur yaşadığı büyük trajediler yüzünden iyice yıpranmaya başlayan kalbi, ’Ferhunde’ ile yaşayacağı müthiş geceye yenik düşecek. Sonuçta da ’Ali Rıza Bey’ yatalak kalacak! ’Aşk-ı Memnu’nun da devam edeceği söyleniyor, bu daha da kötü bir haber! Oradaki ilişki boyutu, en kazık havuz problemlerinden bile daha karışıktı. ’Behlül’ hem amcasının eşi ile hem de yengesinin kız kardeşiyle ilişkiye girmişti. Galiba en son amcasının kızıyla evlenmek üzereydi. Her halde gelecek sezon da ensest ilişkiye kayar öykü. Çünkü artık yaşanacak ilişki boyutu kalmadı. Tek bir alternatif var, o da; ’Adnan Bey’, ’Behlül’ ve ’Bihter’ arasında ’threesome’ yaşanması. Ancak bu şok ilişki de diziyi sadece bir ay götürür. Kanal D’nin, aslında bitmesi gereken dizileriyle bir yıl daha devam etmesi, belki reytingleri garantileyecek ama bu durum, dizi tutkunlarını biraz üzeceğe benziyor.

Mevlüt Tezel/Sabah