Spor
28 Eki 2022 15:31 Son Güncelleme: 28 Eki 2022 15:36

Ali Palabıyık'tan Galatasaray maçı itirafı: Evet hatalıyım, özür dilerim

UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde oynanan Basel-Zalgris maçını yönetmek için İsviçre’ye giden hakem Ali Palabıyık’a, Zürih Havalimanı’nda Galatasaraylı taraftarlar tepki gösterdi. Palabıyık, iddialara göre hatalı olduğunu söyleyerek “Evet hatalıyım, hatalı kararlar verdim. Özür dilerim” dedi.

İsviçre'nin Basel ile Litvanya'nın Zalgiris Vilnius takımları arasında oynanacak UEFA Konferans Ligi H Grubu müsabakasında düdük çalacak olan hakem Ali Palabıyık, Basel'de Galatasaray taraftarlarıyla karşılaştı. Palabıyık'ın Alanya maçında hatalı olduğunu kabul ettiği ve özür dilediği belirtildi.

Süper Lig'in 11. haftasında Galatasaray, Alanyaspor ile 2-2 berabere kalmıştı. Sarı-kırmızılıların 9 kişi ile tamamladığı maç sonrası eleştiri oklarının hedefi olan hakem Ali Palabıyık, İsviçre'de Galatasaraylı taraftarlarla görüştü.

Sportcell'in haberine göre Galatasaraylı taraftarlar, Ali Palabıyık'a Alanya maçındaki kararlarını hatırlattı. Hakem Ali Palabıyık, Alanya maçında hatalı olduğunu kabul etti. Palabıyık, "Evet hatalıyım, hatalı kararlar verdim. Özür dilerim" dedi. 

Ne olmuştu?
23 Ekim’de Galatasaray-Alanyaspor mücadelesi 2-2 bitmiş ve Sarı-kırmızılılar mücadeleyi 9 kişi tamamlamıştı. Hakem Ali Palabıyık, maç esnasında verdiği kararlarla başta Galatasaray teknik direktörü olmak üzere taraftarların hedefi olmuştu.