Spor
18 Mar 2024 21:54 Son Güncelleme: 18 Mar 2024 21:55

Ali Koç konuştu Trabzonspor'dan açıklama geldi

Taraftarların sahada Fenerbahçeli futbolculara saldırısı sonrası Trabzonspor'dan Ali Koç'un açıklamalarına yanıt geldi. Trabzonspor Kulübü Başkanı Ertuğrul Doğan, "Kimse Trabzonspor’u ve şerefli taraftarını dünkü olaylara meze etmeye kalkmasın." ifadelerini kullandı.

Süper Lig'in 30. haftasında 3-2'lik Trabzonspor Fenerbahçe maçının ardından taraftarların sahaya girip futbolculara saldırması sonrası Trabzonspor sessizliğini bozdu. 

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un bugün Kulüpler Birliği Başkanlığı'ndan istifa ettiğini de duyurduğu açıklaması sonrası Trabzonspor'un resmi sosyal medya hesaplarından başkan Ertuğrul Doğan imzasıyla yapılan paylaşımda detaylı açıklamayı TFF'nin disiplin sevklerinden sonra yapacakları vurgulandı. 

"Kimse Trabzon şehrini, Trabzonspor Kulübü’nü ve Trabzonspor’un şerefli taraftarını dünkü olayların önüne meze etmeye kalkışmasın" ifadelerinin yer aldıağı açıklama şöyle:  

"Yönetim Kurulumuz tüm yaşanan süreci dikkatli bir şekilde takip etmektedir. Kulübümüz, Türkiye Futbol Federasyonu’nun yarınki disiplin sevklerinden sonra yapacağı detaylı açıklamayı kamuoyuyla paylaşacaktır. Şunun gayet iyi şekilde bilinmesini isteriz ki; hiç kimse ya da herhangi bir kurum Trabzon şehrini, Trabzonspor Kulübü’nü ve Trabzonspor’un şerefli taraftarını dünkü olayların önüne meze etmeye kalkışmasın! Buna asla izin vermeyeceğimizi hatırlatmakta fayda görüyoruz.