Medya
12 Ara 2010 14:13 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:52

ALİ KIRCA SHOW HABER'DEN AYRILACAK MI?

Show Haber son günlerde bir hayli hareketli. Yaşananları Medyaradar farkıyla izliyorsunuz. Takvim yazarı Bekir Hazar da eski bir Show TV'li olarak kendisine yansıyan kulis bilgisini bugün köşesinde paylaştı.

Ali Kırca gidecek mi?

"Show Haber’de deprem" başlıklarıyla yeni operasyon yansıdı tv dünyasına..
Haber Genel Yayın Yönetmeni Murat Demirel ile Haber Müdürü Alpaslan Akkuş’un kanal ile yolları ayrıldı… Aslında bu deprem değil aylar öncesinden bilinen ve beklenen bir durumdu.
Zira Show Ayazağa’da yeni binasına taşınıyor. Haftalardır hummalı bir çalışmayla muhteşem stüdyolar yapıldı yeni yere. Kanalı yabancılara satabilmek için iyi bir vitrine ihtiyaç var. Kendine ait dev stüdyolar satışta daha fazla para demektir… SkyTürk de aynı binada yer alıyor. Haber kanalı ile iç içe aynı mekanda olmanın avantajını kullanıyor Genel Müdür Saner Ayar. Şu andaki Show haber merkezi lağvedilerek ana haber SkyTürk ekibine yaptırılacak.
Böylece tasarrufa gidilmiş olacak.
Sözleşmeler Aralık’ta dolduğu için beklendi bugüne kadar.
Aslında Ali Kırca da topun ağzındaydı ve birinci hedefti.
Onun sözleşmesi de bu ay başında bitti.
Ancak Ali Kırca’nın kendisine yönelik operasyonu durdurmak için yönetimle masaya oturup "Ekibi gönderebilirsiniz. Ben SkyTürk’teki arkadaşlarla çalışma konusunda problem çıkarmam" dediği iddia ediliyor.
Bu yaklaşım nedeniyle şimdilik kaydıyla kanalda kaldığı öne sürülüyor.
Show haber merkezindeki arkadaşlarla konuştuğumda hemen hepsi Ali Kırca’ya bu anlamda kırgınlıklarını dile getirdiler. "Eğer aksi bir durum varsa Ali Kırca da göreveden alınan arkadaşlarını yalnız bırakmamalı. Ancak görünürde tersi bir hareket yok" dediler… Evet Show haber önümüzdeki günlerde yeni bir takım olaylara gebe… Kulağıma kadar geliyor bazı şeyler. Onlar da şimdilik bende kalsın…

Bekir Hazar/Takvim