Medya
17 Ağu 2006 12:34 Son Güncelleme: 19 Kas 2018 12:46

ALİ KIRCA NE YAPMIŞ Kİ CEZALANDIRILIYOR? SERDAR TURGUT, ALİ KIRCA OLAYININ ANALİZİNİ YAPTI!!!

Ali Kırca'nın olay yaratan "seks" görüntüleri üzerine analiz yapan Serdar Turgut,bu görüntülerde Ali Kırca'nın utanacak birşeyi olmadığını yazdı.Turgut,"Arada gerçekleştirilen o pozisyonu Tao bile görseydi afallardı" dedi.

Ali Kırca ne yapmış ki cezalandırılıyor

Ali Kırca'nın aşağılık bir şekilde çekilerek internet ortamında dolaştırılan görüntüleri karşısında şoke olmuş numarası yapanlar hem anormal hem de ikiyüzlüdür.
Bu görüntülerde Ali Kırca'nın utanacağı hiçbir şey yoktur

Türkiye'de kamuoyuna kapalı olarak seks yapmak artık imkansızlaştı. Bunu bildiğim için ben her sekse tiyatro sahnesine çıkıyormuşum gibi hazırlanıyorum. Geçenlerde bir kadın, ekranlar için seks öncesinde makyaj yapmamı yanlış anladı, pozisyonları değiştirmek için kendine bir takılabilir yapma penis aramaya başladı.

Ona panik içinde durumu anlattım da son anda istemediğim, nahoş sonuçlara varabilecek bir durumdan kendimi kılpayı kurtardım.Kadının yanlış anladığı türde bir seks içeren gizli kamerayla çekilmiş görüntülerim yayınlansaydı gayet tabii ki üzülürdüm ama katiyen utanmazdım. Utanmazdım; çünkü ben sekste iki yetişkin insanın karşılıklı anlaşma yoluyla birbirleriyle yaptıkları her şeyin normal olduğuna inanırım. Bu tanım aslında anormal olarak görülmesi gereken seks ilişkilerini de tanımlar. 'İki yetişkin insanın karşılıklı anlaşma yoluyla gönüllü olarak girdikleri her ilişki biçimi normaldir' dedikten sonra gayet tabii çocuklar ile seksi ve hayvanlarla cinsel ilişkiyi normal tanımından otomatikman dışlıyorsunuz. Dolayısıyla bu tanımın gerçeğe uygun ve demokrat bir tanım olduğunu düşünüyorum.İnsana ait olan birçok davranışta normal tanımı yapmak zor hatta imkansızdır. Seks de bu özellikle doğrudur. Çünkü seks insan beyninin karanlık derinliğindeki birtakım elektrikleri harekete geçirir. Ve biz, böylece bize uygun olmayan hatta tuhaf gelebilen birçok eylemi seks olarak görebiliriz.

Seks, insan beyninin Pandora'nın kutusunun açıldığı andır, o anda mantık durabilir ve mantığın durması da iyidir, daha güzeldir.
Siz bütün bu karmaşık denklem içinde sadece bir tek pozisyonu ve ilişkiyi normal olarak tanımlarsanız asıl anormal sizsiniz demektir.

Ali Kırca'nın aşağılık bir şekilde çekilerek internet ortamında dolaştırılan görüntüleri karşısında şoke olmuş numarası yapanlar hem anormal hem de ikiyüzlüdür. Bu görüntülerde Ali Kırca'nın utanacağı hiçbir şey yoktur. Bazı cahil insanlar seks sırasında atılan birkaç tokata takıp bundan canavarlar yaratmaya çalışıyor. Erotil tokatlama denilen bir şey vardır, spanking de (popoya şaplak) hayli yaygın bir biçimde vardır. Bunlar seks esnasında hayli duran insan aklının icat etmiş olduğu erotik oyunlardır ve sekse heyecan ile lezzet katar...

Ali, seks esnasında kadından tokat yemeyi tercih etseydi,-örneğin ben öyle tercih edebilirdim-,muhakkak bu fazla tepki almayacaktı veya ikiyüzlüler korosu bu sefer de 'kadından dayak yiyen insan haber sunamaz' demeye başlayacaktı herhalde... Bu tür insanlar için fantezi, seks oyunu, karşılıklı heyecan yaratmak diye bir nosyon katiyen yok. Onlar yatakta malak gibi yayılıyor sonra misyoner pozisyonu ile 30 saniyede işi halledip orgazmsız hayatlarının rutinine geri dönüyorlar.

TOKATLAR OYUNUN KURALI

Utanılacak hiçbir şey içermediği gibi o görüntülerde ben sadece karşılıklı seks oyunu içinde anlaşarak uyum sağlamış ikili görüyorum. Bu arada Ali'yi son derece başarılı bulduğumu ve kıskandığımı da söylemeliyim. Arada gerçekleştirilen o pozisyonu Tao bile görseydi afallayabilirdi. Anladığım kadarıyla o pozisyon klitoris üzerine çalışmak için düşünülmüş olmalı. Dolayısıyla kadının zevki düşünül