Magazin
19 Tem 2023 23:27 Son Güncelleme: 19 Tem 2023 23:30

Ali Atay, 'Ölümlü Dünya 2'nin vizyon tarihini duyurdu!

Filimleriyle gişede önemli izlenmelere ulaşan Ali Atay, yönetmenlik koltuğuna oturduğu ve ilk filmi büyük ses getiren 'Ölümlü Dünya'nın ikincisi için geri sayımı başlattı. Filmin vizyona gireceği tarih belli olurken ilk tanıtım videosu da geldi.

Ali Atay'ın yönetmenliğini üstlendiği "Ölümlü Dünya 2" filmi için vizyon tarihi açıklandı. Filmin önceden Disney Plus platformunda yayınlanacağı duyrulmuştu.

Haziran ayında filmden ilk kareyi paylaşan Ali Atay'dan dikkat çeken bir paylaşım daha geldi. İlk filmde izleyicilerin beğenisini kazanan ve adeta filmle özdeşleşen, "Anadolu Tat 1071" jenerik müziği eşliğindeki bir tanıtım videsu yayınlayan Atay, paylaşımına "Uuu" notunu düştü.

Paylaşılan tanıtımda filmin vizyona gireceği tarih yer aldı. Buna göre 'Ölümlü Dünya 2', 1 Aralık 2023'te sinemalarda vizyona girecek. İlerleyen günlerde dijital plartformlarda yer alıp alamaycağı ise henüz belli değil.

İLK FİLM 2018'DE ÇEKİLDİ

Feyyaz Yiğit, İrem Sak, Doğu Demirkol, Sarp Apak, Ahmet Mümtaz Taylan gibi önemli oyuncuların başrollerini paylaştığı "Ölümlü Dünya" filmi, izleyiciler tarafından büyük bir beğeniyle karşılanmıştı.

Senaryosunu Ali Atay, Feyyaz Yiğit ve Aziz Kedi’nin kaleme aldığı Ölümlü Dünya'nın devamı filmi "Ölümlü Dünya 2"nin çekimleri ise geçtiğimiz ay başlamıştı.