Televizyon
09 Eyl 2020 12:11 Son Güncelleme: 09 Eyl 2020 12:46

Aleyna Çakır'ın ölümü olayında şok itiraf! Ümitcan Uygun, Aleyna'nın ağzına silah...

Müge Anlı'da Aleyna Çakır'ın ailesi feryat etti! Yayına telefonla katılan Ümit Uygun'un söylediklerini duyan acılı aile dayanamadı. Mehmet Esen adalet için Cumhurbaşkanı'ndan yardım istedi.

Canlı yayına bağlanan Ümit Uygun suçlamaları kabul etmiyorum dedi. Ben cenazesini kendi elimle adli tıpa kadar götürdüm dediğinde. Aleyna Çakır'ın ailesi isyan etti. Cumhurbaşkanı'na seslenen acılı baba Mehmet Esen devletten yardım istedi. Dayanamayan aile tutuklayın bunu lütfen diyerek devletten ve yetkililerden yardım istedi. Bende kimseden korkmuyorum diye feryat eden anne Esen "Benimde Allahım var, devletim var, Cumhurbaşkan'ım var" diye isyan etti. Aleyna Çakır'ın baygın halde canlı yayın yapan Ümitcan o gün eve zorla girmiş. Arkadaşı ben konuşucam diye kapıyı açtırdıktan sonra kapıyı tekmeleyerek içeri giren Ümit Aleyna Çakır'ı bayıltana kadar dövdüğünü söyledi.

"ALEYNA, ÜMİT'TEN KURTULMAK İSTİYORDU"

Müge Anlı'ya telefonla katılan ismini vermeyen bir arkadaşı Ümit'in Aleyna öldükten sonra onun çalıştığı gazinoya gitmiş. Aleyna'nın ölümü nedeni ile masa açılmayan Ümit gecenin sonunda çalışanların çıkış saatine kadar bekleyip  "Aleyna'yı ben öldürdüm, sizi de öldürürüm" dediğini söyledi. "Beni de çocuğumu öldürmekle tehdit etti" dedi. İsmini vermek istemeyen kişi "Ümit, Aleyna'yı öldürdüğünü başkalarına da söyledi" dedi. Müge Anlı'da bu duyduklarının üstüne savcılığa seslendi.

AĞIZINA SİLAH SOKMUŞ!

Yayına katılan Aleyna Çakır'ın arkadaşı Selin Ersoy üstündeki kıyafeti açık buldu diye Ümitcan'ın Aleyna Çakır'ın ağızına silah soktuğunu söyledi. O sırada çırpınan Aleyna'yı gören arkadaşı polisi arıyorum diye tehdit edince kaçıp gitmiş. Bunları duyan Aleyna Çakır'ın annesi kendini tutamayarak ağlamaya başladı.