Gündem
20 Haz 2013 11:34 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:14

AKŞAM GAZETESİ MUHABİRİ HUKUK SAVAŞINDAN GALİP ÇIKTI! (MEDYARADAR/ÖZEL)

Akşam Gazetesi tarafından iş akdine son verilen özel haber muhabiri Gülden Kılıç, gazeteye açtığı geri iade davasını kazandı.

Akşam Gazetesi’nin performans düşüklüğü gerekçesiyle işten çıkardığı özel haber muhabiri Gülden Kılıç, gazeteye karşı açtığı geri iade davasını kazandı. Bakırköy Adliyesi 7 İş Mahkemesi’nde görülen davanın ikinci celsesinde karara bağlandı. Akşam Gazetesi’nden şahit olarak Akşam Gazetesi’nin Haber Müdürü Özkan Tamirak ile Yurt Haberler Müdürü Kenan İspir hazır bulundu. Tamirak verdiği ifadede Gülden Kılıç’ın gazeteden kendi ayrılmak istediği ve bu yüzden kovduklarını söyledi. Gülden Kılıç’ın şahitliğini ise Star Gazetesi’nden Helin Şahin yaptı. Şahin, Gülden Kılıç’ın performans düşüklüğü yaptığı iddialarını yalanlayarak, “Arkadaşımız Akşam Gazetesi’nin tüm kötü şartlarına ve maaşları ödememesine rağmen en yüksek performansla çalıştığına şahit oldum” dedi.

8 MAAŞ ÖDENECEK

Mahkeme, Gülden Kılıç’ın Akşam Gazetesi’ne geri iadesine karar verdi. Gazete tarafından iadenin kabul edilmemesi durumunda 8 maaş ödenecek.



MEDYARADAR/ÖZEL