Gündem
20 Mar 2010 14:03 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:10

"AKIL SAĞLIĞIMIN TESPİTİ İÇİN HASTANEYE SEVKİMİ ÜZÜNTÜYLE KARŞILIYORUM!.."

72 yaşındaki Halis Toprak, mahkeme kararıyla Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesine sevk edilmesine neler söyledi? Peki neler söyledi?

İşte Halis Toprak'ın alınan kararla ilgili yaptığı açıklama..

Sarıyer 1. Sulh Hukuk Mahkemesi'nin dün almış olduğu kararla şahsımın ruh ve akıl sağlığının tespit ettirilmesi için Bakırköy Hastanesi'ne sevkine karar vermesini üzüntüyle karşılıyorum. Öncelikle altını çizerek belirtmeliyim ki yarım asırdır süredir ülkeme hizmet etmiş bir sanayici olarak bu tür haberler beni çok üzmektedir. Rahatsızlığım sebebiyle yurtdışında tedavi olmak üzere bulunurken yüce mahkeme'nin şahsımı davalı olarak dinlemeden bu kararı vermesini üzüntüyle karşıladım.
 
Yasaya uygun olmadığına inandığım ve kızlarımın avukatı Burhan Apaydın'ın talebi olmadan şahsımın hastaneye sevk kararından rücu edilmesiyle ilgili ekte gönderilen avukatımın hazırladığı dilekçe 22 Mart Pazartesi günü Sarıyer 1. Sulh Hukuk Mahkemesi'ne sunulacaktır. Kızlarımın avukatı Burhan Apaydın'da şahsımın hastaneye sevkedilmesiyle ilgili bir talepleri olmadığıyla ilgili dilekçeyi de Sarıyer 1. Sulh Hukuk Mahkemesi'ne 22 Mart günü sunacağını kamuoyunun bilgilerine saygıyla sunarım.
 
Halis Toprak