Gündem
12 Tem 2010 20:39 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:27

AKİF BEKİ'DEN CANLI YAYINDA İTİRAF! ''O YAZIYI NEDEN YAZDIM?''

Radikal yazarı Akif Beki, Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu'nu neden eleştirdiğini açıkladı..

Habertürk’te Balçiçek Pamir’in konuğu olan Akif Beki, Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu’nu neden eleştirdiğini açıklarken, dolaylı yoldan eski çalışma arkadaşı Ahmet Tezcan’a göndermede bulundu..

Beki "Doğan Grubu’nda çalıştığım için, Davutoğlu’nu eleştirdiğim iddiaları külliyen yalan.. Duygusal patlamalarla dış politika yürütülemez.. O gün Dışişleri Bakanı Davutoğlu’nun politikasını beğenmediğim için o yazıyı yazdım.. Bugün de yazımın arkasındayım.." dedi..

RADİKAL’DE NELER OLACAK?

Beki, İsmet berkan’ın gazetede yazmaya devam edeceğini belirterek "Beni istedikleri sürece oradayım, istemezlerse başıman çaresine bakarım.. Eyüp Can’ın Radikal’i daha da güçlendirerek yola devam edeceğine inanıyorum" dedi..

"AHMET TEZCAN'I ÖNEMSEMİYORUM"

Ahmet Tezcan’ın bugünkü Gazete Habertürk’te senin yazınla ilgili ciddi eleştirileri vardı. Bunları nasıl değerlendiriyorsun?

"Sen önemsiyor olabilirsin ama benim için önemli değil konumu. Ahmet Tezcan bizim arkadaşımız, benim hukukum da olan birisi ama oradaki görüşleri benim dikkate alacağım ve itibar edeceğim görüşler değil.”