Televizyon
11 Haz 2015 16:33 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 17:39

AK Partili milletvekili ile kavga etti, programı bitirildi!

Yeni Şafak Gazetesi yazarı Ali Bayramoğlu AK Partili milletvekili Özlem Zengin'le Ülke TV'de karşı karşıya geldi. Tartışma sonrası Bayramoğlu 'pes' deyip yayını terk etti.

Ülke tv ekranları, sıradışı bir canlı yayın terk etmesine sahne oldu. AK Partili milletvekili Özlem Zengin ile Yeni Şafak Gazetesi'nin yazarı Ali Bayramoğlu, Erdoğan konusunda tartıştı. Ali Bayramoğlu ne demek istediğini AK Partili vekil bir türlü anlatamayınca canlı yayını terk etti.

YENİ VEKİLLE TARTIŞTILAR

AK Parti'nin aldığı yüzde 41'lik oyda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın tarafsızlığı bırakarak meydanlara çıkmasının da etkisi olduğunu söyleyen Ali Bayramoğlu, AK Parti'nin yeni milletvekili Özlem Zengin ile tartıştı.

POLEMİK İSTEMEDİ

Ali Bayramoğlu "Ben AK Parti neden oy kaybettiğini size anlattım. AK Parti yaptıklarında haklıydı, haksızdı beni ilgilendirmez" diyerek AK Partili kadın vekile 'polemik' istemediğini söyledi. Ancak AK Partili Özlem Zengin, ısrarla Erdoğan'ın haklı olduğunu savundu.

ALİ BAYRAMOĞLU "PES" DEDİ, TERK ETTİ

Ali Bayramoğlu bunun üzerine "Ben analizci olarak yayına katıldım. Siyasi parti temsilcisiyle, siyasi parti mantığı etrafında tartıştığım bir programdan hoşlanmıyorum. Bu yüzden müsaade ederseniz reklam arasında sizi baş başa bırakayım" dedi.

Sunucu reklam arasına gittiğinde yayın o noktada bitirildi.