Gündem
18 Mar 2014 22:47 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 16:00

AK Parti seçim için 'final vuruşu'nu bu reklamla yaptı!

AK Parti'nin 30 Mart seçimleri için hazırladığı son reklam filmi ilk kez yayınlandı.VİDEO

30 Mart'a sayılı günler kala partiler son kozlarını oynamaya devam ediyor.  Partilerin seçmenlere ulaşmaya çalıştığı yöntemlerden birisi de reklamlar. Gerek Ak Parti gerekse CHP seçim döneminde halka ulaşmak için bu yöntemi sık sık tercih ediyorlar ve etkili reklamlar hazırlamak için ajanslarla anlaşıyorlar.

Seçime sayılı günler kala iktidar partisi AK Parti'nin hazırladığı ve tüm TV'lerde aynı anda yayına giren reklam dikkatleri çekti. Türk Bayrağı ve İstiklal Marşı vurgusunun yapıldığı reklam sosyal medyada en çok konuşulanlar arasına girmeyi başardı.

Reklam filmi, bu akşam 20.30'da bütün kanallarda aynı anda yayınlandı. Kısa film tadındaki reklamda, karanlık güçleri simgeleyen siyah elbiseli bir adam Türk bayrağının ipini kesiyor. Türkiye'nin dört bir yanında görünen bayrağın gölgesine insanlar üzgün ve şaşkın gözlerle bakıyorlar. Bu sırada Recep Tayyip Erdoğan'ın İstiklal Marşı okuması duyuluyor. Bir süre bayrağın gölgesini izleyen vatandaşlar doğudan, batıdan, kuzeyden ve güneyden bayrağı kurtarmak için koşmaya başlıyorlar. Denizleri yüzerek aşıp, bayrak düşmeden yetişen vatandaşlar, bayrak direğine tırmanmaya başlıyorlar. Bayrak direğinde birbirlerine destek olarak yükseliyorlar ve en üste çıkan bir genç, bayrağı tekrar göğe yükseltiyor.

İşte o reklam filmi: