Gündem
15 Kas 2011 22:07 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 13:00

AJANS PRESS'TEN DEPREM BÖLGESİ VAN'A BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ

Ajans Press, İç Anadolu Bölge müdürlüğünü Ankara'da açarken, Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölge müdürlüğü için Van'ı seçti.

Ajans Press’in son dönemde gerçekleştirdiği yerel ve bölgesel yapılanmada, İç Anadolu Bölge Müdürlüğü’nün merkezi Ankara olarak tespit edilirken; Batman, Mardin, Şırnak, Siirt, Ağrı, Kars, Iğdır, Ardahan, Hakkari, Muş, Bitlis illerinin hizmet yönetimi için, Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölge Müdürlüğü’nün merkezi VAN olarak belirlendi.

Ajans Press Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Özkan, “Art arda yaşanan depremlerle acı kayıplar veren ve uzun süre deprem travması yaşayacağı muhtemel olan Van halkına, şehirde hayatın normale döneceği mesajını vermek için gerçekleştirdiğimiz bir girişimdir. Acısını yürekten hissetmekle birlikte, yaraları hızla sarmamızın yolunun ekonomik yatırımlarla gerçekleşeceğine inanıyoruz.” dedi Özkan, aynı zamanda Van’ın Büyükşehir Belediyesi olma yolunda kat ettiği gelişimin farkında olduklarını ve bundan sonra daha da olumlu bir sürecin başlayacağını öngördüklerini ifade etti.

2011’in ikinci yarısından itibaren bölgesel temsilcilikler dağıtmaya başlayan Ajans Press, bu sayede 887 yerel gazete ve dergi ile birlikte, 67 yerel TV ve 2515 haber sitesini izlemeye aldı. Son 6 ay içinde Sosyal Medya takibini de devreye alan Ajans Press, takip ettiği medya oranını % 90,8 arttırmış oldu.