Televizyon
04 Eyl 2013 11:22 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:38

AĞUSTOS AYI SPOR GÜNDEMİNE HANGİ İSİMLER DAMGA VURDU?

Medya Takip Merkezi'nin verileri ile hazırlanılan rapora göre, CAS davaları gündeme damgasını vurdu..

MTM’nin araştırmasına göre, Ağustos ayına CAS davaları damga vurdu. UEFA’nın Fenerbahçe’ye 2, Beşiktaş’a ise 1 yıl olarak belirlediği Avrupa Kupaları’ndan men cezası kararını CAS’ın onaylaması, Türk Futbol kamuoyunda büyük hayal kırıklığı yarattı.

 

Süper Kupa’yı Galatasaray’a kaptırmasının ardından, lige Torku Konyaspor’a 3-2 mağlubiyetiyle başlayan Fenerbahçe, Temmuz ayına oranla haberlerini yüzde 64 arttırdı. Ay boyunca, transfer çalışmaları ile de gündeme gelen sarı lacivertli kulüp, 84 bin 96 haber ve yazı ile medyada en çok konuşulan spor kulübü oldu.

 

Galatasaray sezona 3 kupa ile birden başladı…

Geçtiğimiz sezonun lig şampiyonu Galatasaray, Ağustos ayında medyanın en çok söz ettiği bir diğer kulüp oldu. İngiltere’de düzenlenen Emirates Cup’a katılan ve turnuvanın şampiyonu olan Galatasaray, ezeli rakibi Fenerbahçe’ye karşı oynadığı Süper Kupa maçını da kazanarak yeni lige 3 kupayla başladı. Çeşitli transfer haberleriyle gündemden düşmeyen sarı kırmızılılar, özellikle Atletico Madrid’in oyuncusu Arda Turan’ın transfer çalışmalarıyla hayli konuşuldu. Tüm çabalarına rağmen eski futbolcusunun transferini gerçekleştiremeyen Cimbom, toplamda 61 bin 87 haber ve yazı ile gündeme geldi.