Gündem
03 Eyl 2010 11:34 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:35

ADNAN POLAT CANLI YAYINDA BOMBALADI!

NTV Spor'a konuk olan Galatasaray Klübü Başkanı Adnan Polat, Hıncal Uluç, Erman Toroğlu ve Fatih Altaylı için hayli sert suçlamalar yaptı.

NTV Spor’da yayınlanan %100 Futbol’a konuk olan Galatasaray Klübü Başkanı Adnan Polat, Hıncal Uluç, Erman Toroğlu ve Fatih Altaylı için hayli sert suçlamalar yaptı.

Rıdvan Dilmen ve Güntekin Onay’ın sorularını yanıtlayan Polat, bazı yazarların gazetelerinde ve ekranlarda kendisi hakkında dile getirdikleri iddialara yanıt verdi. Polat, Hıncal Uluç, Erman Toroğlu ve Fatih Altaylı’yı isim vererek kendisine karşı kurulan bir tezgaha alet olmakla itham etti. ’Bu kadar deneyimli isimlerin böyle hatalar yapmalarına, hiç bir araştırma yapmadan böyle şeyler yazmalarına inanamıyorum" diyen Polat, hakkında kulislerde konuşulan ve Ahmet Çakar’ın Telegol’de dile ima ettiği iddialara açıklık getirdi.

"Ahmet Çakar ve Hıncal Uluç Rusya’daki olaylardan söz ediyorlar. 1992-93 yıllarında... Bundan bir ay evvel Aziz Yıldırım’la konuştum. Sözde ben ve Adnan Sezgin, Rusya’ya gitmişiz, Bir otelin kral dairesini kapatmışız, bir sürü kız almışız, masada tonla uyuşturucuyla eğlenirken poliz baskın yapmış. Araya elçilik, Dışişleri Bakanı, Başbakan girmiş de zor kurtulmuşuz. Bu olayın görüntüleri de Aziz Yıldırım’daymış. Aziz Yıldırım ve Adnan Sezgin bu olayı kullanarak bana karşı şantaj yapıyorlarımış. Düşünebiliyormusunuz senaryoyu. Ve bunları bana Aziz Yıldırım anlattı. O’ndan öğrendim. Bana ’Başkan seni uyuşturucu müptelası beni de şantajı göstermişler, böyle şerefsiz bir hadise olabilir mi?’ dedi."

Adnan Polat, Ahmet Çakar’ın Telegol’de ifade ettiği hayli ima taşıyan sözlerini hatırlatarak ünlü yorumcuyu canlı yayında topa tuttu. Fatih Altaylı’dan belge istediklerini ama ’rüşvetin belgesi mi olur?’ şeklinde bir cevap aldıklarını söyleyen Polat isimlerini verdiği yazarlara dönük yasal işlem yapılacağını da belirtti.