Gündem
04 Eki 2023 21:26 Son Güncelleme: 04 Eki 2023 21:52

Adnan Oktar suç örgütüne bilgi sızdıran eski bakan kim? Canlı yayında açıklandı!

Adnan Oktar Suç Örgütü Davası’nda, örgüte 'size operasyon hazırlığı var' diyerek haber uçurduğu öne sürülen eski çalışma bakanının ismini Sözcü yazarı Saygı Öztürk açıkladı.

Adnan Oktar Suç Örgütü Operasyonu'nun başındaki isim dönemin Mali Şube Müdürü Furkan Sezer örgüte dair çarpıcı açıklamalarda bulunmuştu.

Adnan Oktar davasına dair sır perdesinin aralandığı programda Furkan Sezer, eski bir bakanın örgüte bilgi sızdırdığını vurgulamıştı.

Sözcü yazarı Saygı Öztürk, o bakanın ismini açıkladı. Başkent Kulisleri programında konuşan Öztürk, o bakanın eski çalışma bakanı Yaşar Okuyan olduğunu söyledi.

Öztürk, “Ben eski bakanımızın asla böyle bir örgütle gönül birliği içerisinde olacağın düşünmüyorum. İsmi geçtiği için ben Yaşar Okuyan’ı aradım ve söyledim. ‘Buna da mı beni kattılar’ dedi. ‘Bir bu eksikti’ dedi. ‘Ben bunların televizyonunda bir kaç kez röportaja çıktım. Bir kere de onların iftarına gittim. Onların dışında bunlarla bir bağlantım yok. Bunlarla ilgili soruşturmanın olduğunu herkes biliyordu. Ben de kendilerine yanlış bir şey yapmayın diye dostça uyardım’ dedi.” ifadelerini kullandı.