Magazin
15 Oca 2022 15:25 Son Güncelleme: 15 Oca 2022 15:56

Adı yeğeniyle skandala karışmıştı! Murat Başoğlu yıllar sonra sessizliğini bozdu

Oyuncu ve sunucu Murat Başoğlu, yaşadığı yasak aşk iddialarından yıllar sonra ilk kez Nişantaşı’nda görüntülendi. Magazin muhabirlerine konuşan Başoğlu, dikkat çekici açıklamalarda bulundu.

Sunucu ve oyuncu Murat Başoğlu, 2017 yılında yeğeni Burcu Başoğlu ile teknede uygunsuz halde görüntülendikten uzun bir süre sonra ortalıkta görünmüyordu. Bodrum’da yaşayan Murat Başoğlu, geçtiğimiz günlerde açık kalp ameliyatı oldu.

"SOKAKTA HİÇBİR İNSANIN TEPKİSİNİ GÖRMEDİM"

Snob Magazin'de yer alan habere göre, Sağlığına kavuşan Başoğlu, Nişantaşı'nda muhabirlerin sorularını yanıtladı. Yeğeniyle aşk yaşadığı iddiasına üstü kapalı bir şekilde cevap veren Başoğlu, “Ben size şunu söyliyeyim eğer size birileri haksızlık yaptığını görüyorlarsa, ortada bir suç yoksa ve size birileri karalamak için bir çaba sarf ediyorsa insanlar bunu görüyor ve görmekte inanın zor değil. Tabii ki cehalet her yerde inanan da oluyor. Ama sokakta hiçbir insanın bana tepki gösterdiğini görmedim” diyerek dikkat çekti.

MURAT BAŞOĞLU KİMDİR?

Murat Başoğlu, 1968 yılında İzmir'de doğdu. Türk sunucu, manken, oyuncu ve iş adamıdır. Sabah Şekerleri adlı televizyon programıyla tanınan Başoğlu, çeşitli programlarda sunuculuk yanında oyunculuk ve mankenlik de yaptı. 2015 yılında Çilek kokusu adlı dizide rol almıştır.