Televizyon
03 Nis 2012 15:25 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 13:30

ACUN ILICALI'DAN SÜRPRİZ SURVİVOR KARARI!

Acun Ilıcalı, Survivor Ünlüler Gönüllüler 2'nin finali için izleyicilere büyük bir sürpriz hazırlıyor!

Rahşan Gülşan’ın Habertürk’teki yazısına göre, Survivor’ın finali bu sene 3 boyutlu olarak izlenecek..

İşte Rahşan Gülşan’ın yazısı;

Geçen yıl Dominik Cumhuriyeti’ndeki Survivor adasına yaptığım ziyarette dakika bir gol bir kavganın içine düşmüştüm. Havalarda uçan yumruklar, tehditler, erkekleri fişekleyen kadınlar, kırılan gururlar arasında karşılamıştı ada bizi. Survivor’ın efsane olmasını da geçen yıl dövüşerek tansiyonu en üst noktaya çıkaran yarışmacılar sağlamıştı. Zaman zaman muhabbetlerine katlanmak çok zor da olsa nefretten doğan bir aşk ilişkisi vardı programla aramızda. Bu yıl çok sakin başladı yarışma. Kendi adıma ünlü grubunu geçen yılki kadar kuvvetli bulmamıştım.

Ancak geçen bölümlerde gördüm ki bu yıl egolardan çok ada şartlarının zorluğu öne çıkacak. Gerçekten birbirine tutunup adada hayatta kalmaya çalışan insanların öykülerini izliyoruz. Açlık, beraberinde kavgaları getiriyor yavaş yavaş ama çok daha insani ve empati kurulması kolay, taraf tutmanın zor olmadığı kavgalar bunlar. Açıkçası geçen yılın kavgalarını izlemekten daha zevkli benim için bu yılın kadrosunu izlemek. Ve galiba ünlülerdense ünsüz insanların ada macerasına konsantre olmak daha keyifli. Adadan gelen görüntüler de geçen yıla göre daha renkli, mevsim sanki biraz daha yumuşak geçen seneye göre.

Keşke Acun Ilıcalı bu programı yüksek çözünürlükte yani HD çekse ve Show TV’nin yüksek çözünürlüklü kanalında tropik ada renklerine boğulsak. Bu dileğim en azından bu sezon için gerçekleşecek gibi görünmüyor ama kulislerden duyduğum kadarıyla yarışmanın finalinde bir ilk gerçekleşebilir ve yayın üç boyutlu yapılabilirmiş. Bu herhalde üç boyutlu televizyonları olmayanların en azından yüksek çözünürlüklü bir final izlemesine de vesile olur.