Televizyon
13 Eyl 2015 13:01 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 17:52

Acun Ilıcalı'dan geri adım! TV8'de bu akşam bir ilk yaşanacak! (Medyaradar/Özel)

Acun Ilıcalı TV8'in yayın politikasında değişiklik için düğmeye bastı.

Acun Ilıcalı TV8'i satın aldıktan bir süre sonra Medyaradar'dan Alev Gürsoy Cimen'e verdiği röportajda "Teröre yakın bir futbol algısı var.Yaklaşmayı bile düşünmüyorum" diyerek kanalda spor programlarına yer vermeyeceğini açıklamıştı.

Ancak Acun Ilıcalı bu sözlerinden geri adım atmak zorunda kaldı ve ilk kez bir spor programına TV8 ekranlarını açtı.

VE GOOL TV8'de 

TV 8 ekranlarında futbol ve farklı bakış açılarıyla maçların yorumlanacağı yeni bir futbol programı başlıyor.

Göktuğ Sevinçli ve Güvenç Kurtar ile Ve Gool teknik analizler, röportajlar ve ünlü konukların da katılımıyla Pazar geceleri ekrana gelecek.

Ve Gool bu akşam saat 23.15’te TV8’de ekranlarda olacak.



Acun Ilıcalı 12 Mart 2015'te Alev Gürsoy Cimin'e verdiği röportajda kanalda spor programlarına yer vermeyeceğini şu sözlerle duyurmuştu:

“TERÖRE YAKIN BİR FUTBOL ALGISI VAR”

Spor haberciliğinden gelen ve bu konuda başarıdan başarıya koşan Acun Ilıcalı’nın kendi televizyonunda spor olmaması da dikkat çekiyor? Hadi anladık haber yok peki ya sporsuzluk niye?

Siz Türkiye’deki spor haberlerinin normal haberlerden farklı olduğunu mu düşünüyorsunuz? Futbolu yıllar önce adamlar eğlenmek için icat etmişler, Türkiye’de şu an futbolun, sporun geldiği nokta içler acısı bir durumda bence. Hiç yaklaşmayı bile düşünmüyorum. Maalesef teröre yakın bir futbol olgusu var. Mümkün olduğunca uzak durmaya çalışıyorum. Benim en yakın arkadaşım Galatasaraylı. Ben futbola eğlence gözüyle bakarım ama bir gazete sayfasını açtığımda ya da bir yönetici konuştuğunda büyük bir gerilim hissediyorum.