Televizyon
02 Şub 2019 08:58 Son Güncelleme: 02 Şub 2019 14:00

Acun Ilıcalı, Survivor 2019'un ilk bölüm fragmanını paylaştı!

TV8'in fenomen yarışması, bu akşam başlıyor.

Survivor'ın Türkiye - Yunanistan mücadelesine sahne olacak olan yeni sezonun başlamasına saatler kala, ilk bölüm tanıtımı Acun Ilıcalı tarafından Instagram hesabından paylaşıldı.

Survivor Türkiye - Yunanistan için artık sayılı saatler kala, çekişmeli anların yaşandığı Dominik'ten ilk kareler de gelmeye başladı. Bu sene Türkiye-Yunanistan mücadelesine sahne olacak olan yarışmada iki takım hayatta kalmak için mücadele verecek.

 
 
 
 
 
Bu gönderiyi Instagram'da gör
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Büyük mücadele yarın akşam 20:00’de TV8’de başlıyor.

Acun Ilıcalı (@acunilicali)'in paylaştığı bir gönderi ()

Survivor ne zaman başlayacak?

Acun Ilıcalı'nın sunduğu ve milyonları ekranlara kilitleyen Survivor Türkiye - Yunanistan mücadelesi, bu akşam başlayacak. Survivor Türkiye - Yunanistan saat 20:00'de TV8 ekranlarında izleyiciyle buluşacak.

Acun Ilıcalı'dan Survivor çekiminden ilk kare

Survivor Türkiye - Yunanistan için geri sayım sürüyor. Survivor Türkiye-Yunanistan bu akşam başlıyor. Acun Ilıcalı’dan ilk fotoğraf da geldi.

Yakın dostu Esat Yontuç ile fotoğraf paylaşan Ilıcalı, şu notu yazdı:

"Survivor Türkiye-Yunanistan'dan ilk çekiminden ilk kare, hayırlı olsun. Büyük mücadele yarın saat 20.00'de TV8'de kaçırmayın.. Bu arada yok böyle deniz."

 
 
 
 
 
Bu gönderiyi Instagram'da gör
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Survivor Türkiye-Yunanistan’ın ilk çekiminden ilk kare, hayırlı olsun. Büyük mücadele yarın saat 20.00’de TV8’de kaçırmayın.. Bu arada yok böyle deniz :)

Acun Ilıcalı (@acunilicali)'in paylaştığı bir gönderi ()