Magazin
31 Mar 2008 09:31 Son Güncelleme: 19 Kas 2018 13:02

ACUN ILICALI EŞİNİ NASIL TAVLADI?.... NEREDE VE NASIL EVLENME TEKLİF ETTİ?.... NEDEN EŞİNİ ÇOK KISKANIYOR?.... ACUN ILICALI ÖZELİNİ ANLATTI!....

"Aşırı dekolte giyinmesini istemem. Göğüs dekoltesinden hoşlanmam. Özellikle evli bir kadının aşırı dekolte giymesini anlamlı bulmuyorum."

'Acun´u kadınlardan değil PlayStation´dan kıskanıyorum'
Acun Ilıcalı, sadece "Var mısın Yok musun" programını yapmıyor, aynı zamanda yaşıyor

Röportaj yapmak için aradığımda, kendimi yarışmaya katılmış gibi hissettim. Hatta hissetmekle kalmadım, bizzat yarıştım.

Çocukları ve eşiyle röportaj yapma isteğime, "Hamdi Bey´i vereyim" teklifiyle karşılık verdi. Hiç düşünmeden kabul ettim. Milyonların merak ettiği Hamdi Bey´i ben görecektim.

"Teklifine varım" dedim. Ancak kanal yönetimi bu duruma pek sıcak bakmayınca, biz de ilk teklife geri döndük. İyi ki de döndük. Böylece yarışmadan, Acun Ilıcalı´nın güzel ailesini tanımış olarak ayrıldım...

Nasıl tanıştınız?
Acun Ilıcalı: Bağdat Caddesi´nde kotçu dükkanım vardı. O zaman kot satıyordum. Zeynep annesiyle birlikte kot almak için bizim dükkana geldi. Dükkana girer girmez ona aşık oldum. Hemen annesinin nerede çalıştığını öğrendim. Bağdat Caddesi´nde bir mağazada müdürlük yapıyordu. Ben de o mağazaya gittim. Yaz tatili olduğu için Zeynep de annesinin yanındaydı.

İlk görüşte sizi ne etkiledi?
A.I: Çok sempatik, çok güler yüzlüydü. Hem güzel hem de neşeliydi. Ama eşim benden ilk görüşte hoşlanmadı. Yüzümde iki parmak sakal, altımda eşofman vardı. İlk gördüğünde beni çok itici bulmuş.
Zeynep Ilıcalı: Öyle gerçekten. 17 yaşındaydım. Aramızda 7 yaş var. Acun 24 yaşındaydı. 24 yaş bana göre büyüktü. Acun´a hiç o gözle bakmadım. Zaman geçti, tanıdıkça sevmeye başladım.

Zeynep Hanım´ı tavlamak çok zor oldu galiba...
A.I: Çok zor oldu. Zeynep´i 8 ay kovaladım. Ama kafama koyduğum her şeyi yaptığım için bunu da başardım.
Z.I: Merdivenlere çiçekler dökmüştü. Posta kutuma mektuplar koyuyordu. Her genç kızın hayalinde yok mudur böyle şeyler. Bu olaydan bir sene sonra da birlikte olmaya başladık.

Flört döneminiz ne kadar sürdü?
A.I: 9 yıl sürdü. 93´te tanıştık. 2003´te evlendik.

Neden bu kadar uzun sürdü?
A.I.: Ben açıkçası pek evliliğe meyilli değildim. Ama 9 yıl laylaylom geçtikten sonra bir yerden sonra ilişkinin adını koymanız gerekiyor. Bir insanla 9 sene geçiriyorsan artık o saatten sonra evlenmemen için de bir sebep kalmıyor.

Evlenme teklifi nasıl geldi?
A.I: Çok anormal bir evlilik teklifi yapmadım. 10 senelik bir ilişkinin üzerine komik olurdu. Ben zaten özel günlerde özel kutlamalar yapmaya da karşıyım. Mesela Sevgililer Günü bana biraz zorlama geliyor. Sevgililer Günü´nde Zeynep´e özel bir davranış içine girmem ters geliyor. Alakasız bir çarşamba günü ona çiçek göndermek daha doğal.

Zeynep Hanım da sizin gibi mi düşünüyor?
A.I: Benim avantajım Zeynep ile 17 yaşında tanışmam, onu genç takımından yani PAF takımından aldım. Kendi ellerimle yetiştirdim. Tanıştığımızda rap müzik sevmiyordu şimdi seviyor. Kıyafetlerini bile değiştirdim. Çok kadınsı giyinmeyi severdi. Ben ona daha rahat giyinmesini söyledim. Daha spor kıyafetler giydirdim. Belki ben olmasaydım çok daha kıskanç biri olacaktı. Onun o tarzını da değiştirdiğini düşünüyorum. En azından uğraşıyorum. Bu konuda eğitim daha bitmedi.

Çok kıskanç galiba...
Z.I: Ben Aslan burcuyum. Biraz kıskancım.
A.I: Zeynep başkalarının gözünde ofsayta düşmek istemez. Benim hiçbir kızla bir şey yapmayacağımı bilir ama bir kızla haberim çıksa çok rahatsız olur.

Telefonla sürekli kontrol eder mi?
A.I