Televizyon
19 Mar 2018 07:00 Son Güncelleme: 24 Kas 2018 02:05

Acun Ilıcalı açıkladı... Survivor'a sürpriz isim!

Türkiye'nin en çok izlenen yarışma programlarından biri olan Survivor'a yeni bir isim daha katıldı.

TV8'in reyting rekortmeni fenomen yarışması Survivor'a yeni bir isim daha katıldı. Acun Ilıcalı yeni ismi kişisel Instagram'dan hesabından duyurdu.

2018 Survivor All Star yarışması hız kesmeden devam ediyor. Survivor 2018'de Gönüllüler Takımı'ndan All Star Takımı'na gönderilen Ecem Karaağaç, All Star ile oynadıktan sonra rahatsızlanmış ve Gamze'nin rahatsız olduğu zamanda dinlenmeye alınmıştı. Ecem Karaağaç'ın hemen takımına geri dönmesi beklenirken rahatsızlığı ile ilgili açıklama yapıldı. Ayrıca Ecem'in ne zaman takıma döneceği de belirsizliğini korurken Acun Ilıcalı yeni bir ismin yarışmaya dahil olacağını açıkladı.



Acun Ilıcalı Instagram hesabından yaptığı açıklamada, "Survivor2018 All Star takımına sakatlanan Ecem’in yerine Berna Canbeldek dahil olmuştur, kendisine başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı.



BERNA CANBELDEK KİMDİR?

Berna Canbeldek 1990 yılında Almanya’nın Berlin şehrinde doğdu. State School of Ballet and Acrobatics Berlin ve Transform Acting School Berlin’de eğitim aldı.

Yetenekleri arasında dans, akrobasi, şarkı söylemek, piyano, at binme ve inline skates bulunmaktadır.

Yetenek Sizsiniz Türkiye 2012-2013 finaline ve Survivor 2014 & 2015 Ünlüler-Gönüllüler programlarına katıldı.

İyi derecede Almanca, Hollandaca ve İngilizce konuşmaktadır. Boş zamanlarında spor yapmayı, sörf yapmayı ve arkadaşları ile sohbet etmeyi çok seven Berna Canbeldek, 169 cm boyunda ve 56 kilodur.