Spor
27 Oca 2024 19:27 Son Güncelleme: 27 Oca 2024 22:52

Açıklama geldi! Burak Yılmaz resmen imzaladı

Kayserispor'un teknik direktörlük görevi için görüşmeler yürüttüğü Burak Yılmaz'ı havalimanında taraftarlar karşıladı. Tesislere geçen Yılmaz, 2,5 yıllık sözleşmeye imza attı.

Kayserispor'un teknik direktörlük görevi için prensip anlaşmasına vardığı Burak Yılmaz, Kayseri'ye geldi.

Süper Lig'in 22. haftasında deplasmanda Samsunspor'a 2-0 mağlup olan Kayserispor'da teknik direktör Recep Uçar ile yollar ayrılmıştı. Sarı-kırmızılı ekip, Uçar'ın ardından Burak Yılmaz'la görüşmelere başladı.

Kayserispor yönetiminin prensip anlaşmasına vardığı Burak Yılmaz, havalimanında çiçek ve meşalelerle karşılandı.

Kayserispor Basın Sözcüsü Samet Koç ve takım menajeri Yunus Akbulut'un karşıladığı Burak Yılmaz, havalimanında basın mensuplarına yaptığı açıklamada, "Kayserispor camiasına teşekkür ediyorum. Bana güvendiler, beni buraya layık gördüler. Genç bir antrenörüm, hırslı bir antrenörüm inşallah Kayserispor'u iyi yerlere getireceğiz" ifadelerini kullandı.

Yılmaz daha sonra Samet Koç ve Yunus Akbulut ile kulüp tesislerine geçti.

Görüşmelerin ardından Burak Yılmaz'la 2,5 yıllık anlaşma sağlandı.

Kayserispor'dan yapılan açıklamada, "Hoş Geldin Burak Yılmaz Kulübümüz, Teknik Direktörlük görevi için Burak Yılmaz ile 2,5 yıllığına anlaşmaya varmıştır. Anlaşmanın hem Burak Yılmaz’a hem kulübümüze hayırlı olmasını diliyoruz" ifadelerine yer verildi.

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'in yardımcısı olarak sezona başlayan Burak Yılmaz, Güneş'in görevinden ayrılması sonrasında kısa süreliğine Beşiktaş'ı çalıştırmıştı.