Gündem
04 Şub 2013 14:41 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:00

AÇIK FERMUAR ORTALIĞI KARIŞTIRMIŞ! CAN TANRIYAR'A SALDIRI ANI KAMERADA!

Televizyon yapımcısı Can Tanrıyar'ın burnunun kırıldığı saldırı anı kameralara böyle yansıdı..

Can Tanrıyar; cuma akşamı gittiği Etiler’deki Sarıhan Gusto adlı çorbacıda saldırıya uğramış ve burnu kırılmıştı. Ünlü yapımcı, o haldeki fotoğrafını Twitter’a koyup olaydan eski eşi Petek Dinçöz ve onun annesinin sorumlu olduğunu ima etmişti. Ancak olayın perde arkasından başka bir detay çıktı! Tanrıyar, o gece mekana 03.30’da gitmiş, yemek siparişini verip tuvaletin yolunu tutmuş.

AÇIK FERMUAR ORTALIĞI KARIŞTIRDI

Tanrıyar, tuvalet çıkışı karşı masada oturan kadınlı- erkekli bir grubun yanıda gidip "Ne bakıyorsunuz, sizi Petek mi gönderdi?" demiş. Ancak o an Tanrıyar’ın çekmeyi unuttuğu fermuarını gören kadınlardan biri çığlığı basmış. Masadaki erkek de önündeki küllüğü Tanrıyar’a fırlatmış. Olay sonrası Tanrıyar, mekanın sahibiyle karakola gidip küllük atan müşteriden şikayetçi olmuş.

GÖRÜNTÜLER EMNİYETTE

Can Tanrıyar’a küllük atan müşterinin ailesiyle İstanbul’a eğlenmeye gelen İzmirli bir vatandaş olduğu öğrenildi. Etiler Karakolu ise olayın ardından mekandan kamera kayıtlarını istedi.

Görüntülerde Tanrıyar mekana giriyor masadaki vatandaşlarla tartışmaya başlıyor. Tartışmadan kısa süre sonra masada oturanlardan biri Tanrıyar’a bir cisim fırlatıyor. Garsonlar araya giriyor ve Tanrıyar dışarı çıkarılıyor.

İŞTE O ANLAR : VİDEO