Spor
11 Nis 2022 19:49 Son Güncelleme: 11 Nis 2022 22:12

Abramovich'in satın alacağı yeni takım belli oldu!

Rusya'nın Ukrayna'ya yönelik saldırıları nedeniyle yaptırımlarla karşı karşıya kalan Roman Abramovich sahibi olduğu Chelsea'yi elinden çıkarmaya çalışırken, yeni bir kulüp almasına ilişkin iddialar da artmış durumda.

Roman Abramovich geçtiğimiz günlerde Chelsea'yi satışa çıkardığını açıklamıştı. Ancak kulübün el değiştirmesi konusunda henüz anlaşmaya varılmadı.

Bu süreçte Premier Lig temsilcisine bazı yasaklar kondu. Ligin bankası Barclays, Chelsea'nin işlemlerini durdurdu. Ayrıca kulübe transfer yasağı verilirken sözleşmesi sona eren futbolcularla da kontrat yenileme izni verilmedi.

Chelsea'yi elden çıkarmaya çalışan Roman Abramovich bir yandan da yeni kulüp satın alma arayışına girdi. Rus oligarkın sık sık Göztepe'yi alacağı yönünde haberler çıksa da Göztepe yöneticileri iddiaların doğru olmadığını açıkladı.

İngiliz basınından Mirror ise Abramovich'in alacağı takımı açıkladı. Habere göre Roman Abramovich, İspanya'dan Valencia'yı almak istiyor. Valencia'yı satın almak isteyen bir diğer isim ise Miguel Zorio.