Spor
20 Kas 2023 08:37 Son Güncelleme: 20 Kas 2023 09:26

Aboubakar'dan Burak Yılmaz'a yanıt

Beşiktaş'ın yıldızı Vincent Aboubakar, Burak Yılmaz'ın iddialarına yanıt verdi.

Trendyol Süper Lig'in 9. haftasında Galatasaray ile oynayan ve 2-1 yenilen Beşiktaş'ta Vincent Aboubakar sonraki 3 lig ve 1 Avrupa maçında sakatlık nedeniyle forma giymedi. 31 yaşındaki golcü karın ağrısı ve yüksek ateş nedeniyle Bodo/Glimt maçında oynamazken, Gaziantep FK, Antalyaspor ve Başakşehir maçlarında sakatlık nedeniyle forma giyemedi.

Şenol Güneş'in ayrılmasından sonra Beşiktaş'ta teknik direktörlük koltuğuna getirilen ancak 4 maçta 3 yenilgi ve 1 galibiyet yaşayan Burak Yılmaz ile yollar ayrıldı. Yılmaz ayrılığın ardından Aboubakar hakkında iddialarda bulundu.

Yılmaz, Aboubakar hakkında, "Araştırınca öğrendim ki bizim Kamerunlu golcümüz, 4 ay sonraki alacağının ödenmesi için ısrar ediyormuş. Ödeme yapılmayınca ağrılarının da devam ettiğini söylediler. Ama hayır, bilimi araya koyarak dedikodu yapmak istemiyorum. Takdirini Beşiktaşlı yöneticilere bırakıyorum" ifadelerini kullanmıştı.

Hürriyet'te yer alan haberde yıldız golcü, “Ben, hangi kulüpte olursam olayım, aldığım paranın hakkını sonuna kadar veren bir futbolcuyum. Sakat ya da cezalı olmadığım hiçbir dönemde takımlarımı yalnız bırakmadım. Yeri geldiğinde fedakârlık yapıp sahaya çıktım. Son dönemde yaşadığım hastalıkları ve sakatlıkların ne denli önemli olduğunu Beşiktaş Kulübü doktorları biliyor. Taraftarlarımız rahat olsun, Samsunpor maçında oynayacağım ve beni haksız yere suçlayanlara cevabımı sahada vereceğim” sözleriyle yanıt verdi.

Beşiktaş'ın takım kaptanlarından olan Vincent Aboubakar bu sezon 18 maçta 11 gol, 3 asistlik katkı sağladı.