Medya
30 Nis 2011 09:01 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 12:18

“REHA MUHTAR AĞCA'NIN MESİH OLDUĞUNA DA İNANIYOR MU?”

Mehmet Ali Birand, "Ben Ağca'nın yalancısıyım, oğluna imzalı resim istemiş" diyen Reha Muhtar'ı bir kez daha yerden yere vurdu!

“REHA MUHTAR AĞCA’NIN MESİH OLDUĞUNA DA İNANIYOR MU?”

Vatan gazetesi yazarı Reha Muhtar, ikinci defa bir yalanı ağzına dolamış ve Ağca’nın aylar önce bir TV programında, benimle  ilgili olarak “M.Ali Birand, Roma’da benimle söyleşi yaptıktan sonra, oğlu için imzalı resim istedi” dediğini, bunun ne kadar büyük bir rezalet olduğun yazıyor ve beni ayıplıyor.

Reha Muhtar’ın benimle, 2009’da CNN TÜRK’teki programının kaldırılmasından kalma, hala bitmemiş bir hesabı var ve onun acısıyla zaman zaman hakaret dolu yazılar yazar.
Artık alıştım.

Yanıt vermeye de hiç niyetim olmamasına rağmen bu defaki yalan, işin içinde Abdi abi olduğundan dolayı çok canımı sıktı.
Bir İtalyan hapisanesinde, gardiyanların insanları birbirlerine dokundurmadıkları bir ortamda, ben, sanki bir film artistinden oğlum için gururla, Abdi abinin katilinden imzalı resim istemişim. Düşüncesi bile iğrenç ve komik.

Bu yalana inanan, Ağca’nın Abdi beyi öldürmediği yalanına da inanıyor olmalıdır.
Bu yalana inanan, Ağca’nın “Ben Allah’ın dünyaya yolladığı Mesih’im. Yakında kainat yok olacak haberiniz olsun, diyen mesajcısıyım” yalanına da inanması gerekiyor.

Reha Muhtar herhalde bu yalanlara inanmış ki, bir TV kanalında aylarca önceki bu büyük ifşaatı (!) not etmiş, bugüne kadar benden hiç ses çıkmayınca dayanamayıp, Abdi beye olan sevgisinden dolayı (!) tepkisini (!) göstermiş.

Ağca’nın yalanlarına ben tokum. Bu TV programından da benim haberim olmadı. Olsaydı dahi ciddiye almaz, yanıt vermezdim.

Mehmet Ali BİRAND / POSTA