Gündem
19 Ağu 2023 00:26 Son Güncelleme: 19 Ağu 2023 00:33

6.1 ve 5.6 büyüklüğünde peş peşe iki deprem! Bir kadın 7. kattan atladı

Kolombiya'da dün 6.1 ve 5.6 büyüklüğünde iki deprem meydana geldi. Deprem nedeniyle büyük korku ve panik yaşandı. Başkent Bogota'da bir kadın panikle 7. kattan atladı. Kadının atladığı görüntüler sosyal medyadan paylaşıldı.

Kolombiya'da dün 6.1 ve 5.6 büyüklüğünde peş peşe meydana gelen iki deprem ile sallanan başkent Bogota'da bir kişi 7'nci kattan atlayarak hayatını kaybetti. O anlara ilişkin görüntüler sosyal medyada paylaşıldı.

PANİĞE KAPILIP 7'İNCİ KATTAN ATLADI

Kolombiya'da dün 6.1 ve 5.6 büyüklüğünde peş peşe iki deprem yaşandı. Deprem sırasında başkent Bogota'da bir kadın 7'inci kattan atlayarak yaşamını yitirdi. Bogota İtfaiyesi yetkilisi Paula Henao yaptığı açıklamada, kadının depremler nedeniyle korku ve paniğe kapılarak kendisini camdan aşağı attığını ifade etti.

KORKU DOLU ANLAR KAMERADA

Bogota Belediye Başkanı Claudia Lopez Hernandez ise yaptığı açıklamada, kadının ölümünü doğrulayarak, deprem sebebiyle şehirde ayrıca asansörde mahsur kalan birkaç kişinin kurtarıldığını ve 10 adet binada ise çok hafif hasarın tespit edildiğini söyledi. Kadının atladığı anlar çevredekiler tarafından anbean kayıt altına alınırken, çevredekilerden birinin kadına "Dikkat et" diye bağırdığı duyuldu.