Televizyon
10 Ara 2019 12:49 Son Güncelleme: 10 Ara 2019 12:55

3’te 3 Tarih yarışmasının yeni sunucusu kim oldu?

Türkiye’nin ilk ve tek tarih içerikli yarışma programı 3’te 3 Tarih ekranlara geri dönüyor. Geçtiğimiz sezon Engin Altan Düzyatan'ın sunduğu yarışmanın yeni sunucusu bakın kim oldu?

TRT 1 ekranlarında ilgiyle izlenilen 3’te 3 Tarih yenilenen dekoru, yeni kuralları ve yepyeni simasıyla geliyor… Yarışmanın en büyük sürprizi ise sunucu koltuğunda artık Pelin Çift’in oturuyor olması.

Pelin Çift’in sunumuyla ekranlara gelecek olan 3’te 3 Tarih’te Prof. Dr. Tufan Gündüz yorumları ve jokerleriyle programa renk katmaya devam edecek.

Yepyeni dekoruyla büyük bir ilgi uyandıran programın büyük ödülü tam 500.000 lira. Yarışmacıların kazanmak için yapmaları gereken tek şey ise yine aynı; üst üste üç soruyu doğru cevaplamak... Yarışmacılar, yaptıkları her 3’te 3 ile doğru cevapladıkları son sorunun ödül miktarını garantilemiş olacaklar.

Yepyeni çehresi ile TRT 1 ekranlarına gelmeye hazırlanan 3’te 3 Tarih’te yine tarih konuşulacak, tarih anlatılacak ve tarih bilgisi ile yarışılacak. Yeni sunucusu, yeni kuralları ile daha heyecanlı, yeni dekoru ile daha göz alıcı ve yepyeni sürprizleriyle, 3’te 3 Tarih dolu dolu geliyor. Yüzde yüz yerli bir format olan, Türkiye’nin ilk ve tek tarih içerikli yarışma programı 3’te 3 Tarih yakında TRT1 ekranlarında.

3’te 3 Tarih programını geçen sezon, Diriliş Ertuğrul dizisinin de başrol oyuncusu olan Engin Altan Düzyatan sunuyordu.