Televizyon
16 Haz 2014 12:23 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 16:18

33 yıl sonra kötü adam oldu!

Tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu Levent Tülek, bu kez yeni bir diziyle ekran karşısındaki seyirciyi şaşırtacak.

Bugüne kadar sayısız dizi, tiyatro oyunu ve filmde rol alan usta oyuncu "Ağlatan Dans" dizisiyle ekran karşısındaki hayranlarını şaşırtacak. Usta oyuncu dizideki kötü adam karakteriyle yine ustalığını konuşturacak. Meslek hayatındaki 30 yıl boyunca seyirciyi gülderen Levent Tülek, oynadığı kötü adam karakter ile bu kez seyirciyi kızdıracak.

Bugüne kadar oynadığı rollerde komedi ile bütünleşen ve seyirciyi gülderen Levent Tülek, Show TV ekranlarında yayınlanan Ağlatan Dans dizisindeki Rauf Ağa karakteriyle ilk kez kötü bir adamı canlandırıyor.

Meslek hayatında onlarca rolde komedi yapan Tülek, yeni canlandırdığı karakter ile seyirciyi ters köşeye yatıracak.

Rauf Ağa karakteriyle kötü ama bir o kadar da psikopat bir karakteri canlandıran Levent Tülek,

"Meslek hayatımın 30. yılındayım. Bu karakter benim için bir ilk olacak. Yıllardan beri ilk kez bir dramada ve üstelik kötü, sert ve nefret edilen bir karakteri oynuyorum. İsmim daha önceki yıllarda bazı dramalarda geçmişti ama ya yapımcılar ya kanal, komedi ile özdeşleşmiş ismimden dolayı bu riske girmemişlerdi. Şimdi hem yapımcım, hem de kanal bana inandılar. Dizinin gerilim ve çatışma kurgusunun tam orta noktasına beni yerleştirdiler." dedi.

Hikayesini Yasemin Nak, senaryosunu Murat Gürvardar, yönetmenliğini Hakan Kurşun'un yaptığı dizide Levent Tülek'in yanısıra Öykü Çelik, Kıvanç Kasabalı, Arsen Gürzap, Ayten Uncuoğlu, Cem Kurtoğlu, Ümit Yesin, Fırat Şahin, Mehmet Ulay, Toygun Ateş gibi oyuncularda rol alıyor. İlk kez televizyonda bir Çerkes hikayesinin anlatıldığı dizinin çekimleri ise Çanakkale'de yapılıyor. Yapımcılığını Joy PR'ın yaptığı, aşk ve entrikanın anlatıldığı dizide Çerkeslerin yaşamları farklı bir bakış açışı ile seyirciye anlatılacak.