Magazin
14 Eyl 2011 09:29 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 12:48

3.1 MİLYON LİRAYA TEKNE ALDILAR!

Pınar Altuğ-Yağmur Atacan çifti lükste sınır tanımıyor. Küçük bir fark için tekneye büyük para ödediler...

Yaz mevsimini tekneleriyle Bodrum, Göcek ve Yunan Adaları arasında mekik dokuyarak geçiren ünlü isimler, geçen hafta da Cannes'daki tekne fuarına demir atmıştı.
Birçok tekne tutkunu sosyetik isim, almayı düşündüğü tekneyi yakından inceleyip iç geçirdi. Pınar Altuğ ile Yağmur Atacan'ın ise, iç geçirmekten öteye gidip yeni bir tekne satın aldıklarını öğrendim.

KÜÇÜK BİR FARK İÇİN BÜYÜK PARA ÖDEMİŞLER
Tam bir deniz tutkunu olan ve bütün bir yazı, kızları Su'nun adının kimyasal formülü olan 'H2O' adını verdikleri teknelerinde geçiren Pınar Altuğ-
Yağmur Atacan çifti; 'Atlantis 50x4' model olan teknelerini, 1 milyon 250 bin Euro (3.1 milyon lira) değerindeki 'Atlantis 54' modele yükseltmişler.
Pınar Altuğ-Yağmur Atacan çifti, yaz başında 50 bin lira değerindeki 6.5 metrelik teknelerini satmış; sıfırı 700 bin Euro olan 15.56 metrelik, ikinci el bir Atlantis 50x4 satın almıştı.
Bütün bir yazı 200 bin Euro verdikleri bu teknelerinde geçiren çift, tekneden çok memnun kalınca, hem biraz büyütmek hem de sıfırını almak istemiş. Yenisi ile eskisi arasında, boy olarak topu topu 1 metre 13 santimlik bir fark var ama eskisindeki iki kabin üçe çıkmış; motorları arasında da ciddi bir fark varmış. Umarım yeni cicilerini de iyi günlerde kullanırlar.

Bülent Cankurt/Sabah