Gündem
25 Kas 2010 14:35 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:49

''3-5 BİN DOLAR İÇİN ŞEYTANİ SİSTEMİN İÇİNE GİRMİŞ, MÜSLÜMANLARA HAKARET EDİYOR! ''

Yeni Akit Mehmet Ali Ağca ile bir gerçekleştirilen röportajı bugün yayınladı. Gazete "Müslümanlara küfrediyor" diyerek ünlü bir köşe yazarını hedef tahtasına koydu.

Yeni Akit gazetesi daha önce TRT’ye konuşan Ağca’nın ağzından Ahmet Hakan’ı İslama küfretmek ile suçladı. Akit, Ağca’nın cümleleri ile Ahmet Hakan’ı hedef gösterdiği röportajda bir de Ahmet Hakan fotoğrafı yayınladı.
İşte Yener Dönmez ve Fatih Akkaya’nın Ağca ile yaptıkları röportajdan Ahmet Hakan’ın fotoğrafıyla beraber kutu içine alınarak verilen o satırlar:

AKİT "MÜSLÜMANLARA KÜFREDİYOR" BAŞLIĞI İLE VERDİ

Akit: Düşünce kuruluşu kurmaktan bahsettiniz. Görüştüğünüz kimler var?

Ağca: Amerika’da 4000 adet think tank kurluşu var. Şerefli, haysiyetli birkaç insan bulabilirsek, ruhunu şeytana satmamış birilerini bulursak, think tank kuracağız. İşte Ahmet Hakan diye biri var, İmam hatip mezunu. 3000-5000 dolar maaş için şeytani bir sistemin içine girmiş. Müslümanlara her fırsatta hakaret ediyor. Olay bu kardeşim. Bu durumda milyar doların olsa ne olur? Öyle bir durumda git kendini Boğaz Köprüsü’nden at. Hayatının feda edemeyeceği, bir gayesi olmayan insaın maymundan farkı nedir?.. Zaten maymun ile insanın DNA’ları yüzde 99 aynıdır.

Akit: Ahmet Hakan’ın bunu para için mi yaptığını düşünüyorsunuz?

Ağca: Bu sorunun muhatabı Ahmet Hakan’dır.