Medya
16 Ara 2012 14:26 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 14:30

24. ANKARA FİLM FESTİVALİ'NE BAŞVURULAR BAŞLADI!

Festivalin, Ulusal Kısa, Ulusal Belgesel ve Ulusal Uzun Film kategorileri için yarışma ve gösterim başvuruları başladı.

Dünya Kitle İletişimi Araştırma Vakfı tarafından, Halk Bankası ana sponsorluğunda düzenlenen 24. Ankara Uluslararası Film Festivali, 14-24 Mart 2013 tarihleri  arasında gerçekleştirilecek. Ulusal Kısa Film, Ulusal Belgesel Film ve Ulusal Uzun Film yarışmaları için son başvuru tarihi 14 Ocak 2013 olarak belirlendi.

14-24 Mart 2013 tarihleri arasında 24. kez sinemaseverlerle buluşacak olan festival kapsamında, gerek ulusal sinemanın sanatsal gelişimine katkıda bulunmak, gerekse yeni yapımları ve sinemacıları desteklemek amacıyla Ulusal Kısa Film, Ulusal Belgesel Film ve Ulusal Uzun Film kategorilerinde düzenlenen yarışmalar ve gösterimler için başvurular başladı.

Yarışmalar ve gösterimler için yönetmelik ve başvuru formlarına http://www.filmfestankara.org.tr adresinden ulaşılabilir. Yarışmalara katılmak isteyenler başvuru formları ve yönetmelikte belirtilen belgeler ile birlikte filmlerini, 14 Ocak 2013 tarihine kadar Dünya Kitle İletişimi Araştırma Vakfı, Ankara Uluslararası Film Festivali (Farabi Sok. 29/1, Çankaya, 06690 Ankara) adresine gönderebilirler.

Başvurularla ilgili Ulusal Kısa Film için nationalshortfilm@filmfestankara.org.tr,

Ulusal Belgesel Film için nationaldocfilm@filmfestankara.org.tr,

Ulusal Uzun Film için nationalfilm@filmfestankara.org.tr adreslerinden, program yönetmenleriyle iletişime geçilebilir.