Gündem
28 Mar 2013 16:21 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:06

22 YILLIK HANGİ ÜNLÜ ÇİZGİ ROMAN KARAKTERİ DİZİ OLUYOR?

Yılmaz Aslantürk'ün Uykusuz Dergisinde, 22 yıldır hayat verdiği ünlü çizgi roman karakteri Otisabi Sinematv ekranlarında hayat bulacak.

Bir yıl önce Otisabi’nin dizi olacağı söylentileri, hayranlarını büyük bir beklenti içerisine sokmuştu. Aylarca süren cast, mekan ve senaryo çalışmalarından sonra, Otisabi dizisinin çekimlerine Mart ayında başlandı.

Balat Semti’nin ana mekan olarak seçildiği dizi, Mayıs Ay’ında ilk bölümüyle  SinemaTv’nin yer aldığı tüm platformlarda ve internette yayınlanacak.

Yılmaz Aslantürk’ün Uykusuz Dergisinde, 22 yıldır hayat  verdiği ünlü çizgi roman karakteri Otisabi için, Türkiye’de çok titiz bir çalışma yürüten yapımcılar, Otisabi’yi sonunda Almanya’da buldular. Otis Abi’yi canlandıran  TimSeyfi, Türkiye’de İki Süper Film Birden ve Aşk Tutulması filmlerinde başrol oynadı. Sinema meraklıları onu Fatih Akın ve Emir Kustirica gibi ünlü yönetmenlerin filmlerinden de tanıyorlar.

Otisabi’nin ev sahibi Nejat Amca’yı, Devekuşu Kabere’den tanıdığımız Atilla Pekdemir oynuyor. Diğer iki önemli karakter, Otisabi’nin komşusu Kağan’ı, Gürkan Kaçar, Barmen Barbaros’u da, Özgür Emre Yıldırım canlandırıyor.

Yapımcılığını Üç Yapım’ın gerçekleştirdiği Otisabi dizisinin yönetmeni ise Yüksel Yılmaz. Senaryosu ise, daha önce Bıçaksırtı ve Kapalıçarşı gibi Hikayelere imza atan Mustafa Ordaş’a ait.

“İlişkiyi oluruna bırakırım,olmazsa bırakırım.”  Felsefesiyle kadın erkek ilişkilerine farklı bir soluk getiren ve Türkiye’de ilk kez  13 dakikalık, 13 bölümle yayına girecek olan Otisabi’nin maceraları, izleyiciler tarafından giderek artan bir merakla bekleniyor.