Magazin
25 Ara 2010 08:33 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:54

2010 HANGİ ÜNLÜLERE YARAMADI! İŞTE BU YILI ŞANSSIZLIKLA GEÇİREN ÜNLÜLER!

Acısıyla tatlısıyla geride bırakmaya hazırlandığımız 2010 yılında birbirinden hareketli magazin olayları yaşandı.

İşte bu yılı büyük şansızlıklarla geçiren ünlüler...

SAFİYE SOYMAN: Soymanın MS hasta sı oğlu 38 yaşındaki Harun Akaröz ile evlenen 28 yaşındaki Gönül Erdoğmuş, evliliğinin 10’uncu gününde evi terk etti. Gerekçe olarak da takılarının düğün günü Safiye Soy-I man tarafından alınmasını gösterdi. Ünlü  sanatçı zor günler yaşadı.

MURAT GÖĞEBAKAN: Gördüğü kanser tedavisinin ardından sağlığına kavuşan ’ Murat Göğebakan’ın eşi Sema Göğebakan ile aldıkları ani boşanma kararının nedeninin ihanet olduğu iddia edildi. Çifte yakın bir kaynak, Sema Göğebakan’ın yedi aydır, Doğan Deniz Yiğit adlı basketbolcu ile aşk yaşadığını söyledi. Göğebakan konu ile ilgili sorulara sessiz kalırken, Sema L .Göğebakan ise aşk iddialarını ve sevgilisi ile bir barda geç saatlere kadar eğlendiği iddialarını yalanladı. Sema Hanım kendisini şu sözlerle savundu: "Ben herkesle eğlenmeye gider, sarılıp dans edebilirim. Hepsi benim sevgilim mi olacak!" dese de çift ayrıldı.

CEYLA GÖLCÜKLÜ: Sosyetenin ünlü ismi 38 yaşında pankreas kanserinden yaşamını kaybetti. Güzel ve genç kadının hastalığı da ölümü de günlerce sır gibi saklandı.

SEREN SERENGİL: 6 aylık doğan ve 4 gün sonra hayatını kaybeden bebeği Ste faninin nereye gömüldüğünü bilmiyordu. Serengil kızının mezarını, Arnavutköy Musevi Me-zarlığı’nda buldu.

Ünlü yapımcı genç sevgili bulunca eşi çılgına döndü

TARKAN: Uyuşturucu satıcılarına yönelik operasyonda teknik takibe takılan ünlü sanatçı Tarkan’ın Ömerli’deki çiftlik evinde yapılan aramalarda 12 buçuk gram esrar bulundu. Esrar kullandığını itiraf eden Tarkan, "uyuşturucu madde kullanmak" ve "uyuşturucu kullanmak için yer temin etmek"le suçlanıyor. Sanatçının davası halen devam ediyor.

ACUN ILICALI: Ünlü televizyon yapımcısı ve sunucusu Acun Ilıcalı ile Zeynep Ilıcalı arasındaki 7 yıllık evlilik sona ermek üzere. Zeynep Ilıcalı, eşinin kendisini 20 yaşındaki bir kızla aldattığını iddia etti ve "Servetinde benim de katkım oldu" diyerek evlilikte edinilen malların yarısını istedi. Zeynep Ilıcalı’nın kastettiği genç kızın, Acun Ilıcalı’nın yapımcılığını üstlendiği Yok Böyle Dans’ın kostüm sorumlusu Şeyma Subaşı olduğu iddia ediliyor.

Pahalıya patlayan boşanma

MEHMET ALİ ERBİL-TUĞBA COŞKUN: Nisan ayında Tuğba Erbil’den de ayrılan Mehmet Ali Erbil, oğlu Ali Sadi Erbil’in harcamaları için aylık 10 bin TL’lik nafaka, Astoria Kempinski’de 3 milyon dolarlık penthouse daire, Tuğba Coşkun’un oğluyla oturması için 1 milyon dolarlık ev, Bodrum’da 1 milyon dolar değerindeki yazlığı verdi. Bu süreçte sürekli Mehmet Ali Erbil’in yakın arkadaşı Önder Fırat’la aşk haberleri çıkan Tuğba Coşkun, iddiaları yalanlasa da geçtiğimiz ay yaptıkları Küba tatili gazetelerin ilk sayfalarını süsledi.